رشد دو برابری اسکان مسافران نوروزی در دانشگاه آزاد دماوند

۲۱ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۰ کد : ۲۷۷۱ اخبار

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند امسال نیز همانند سالهای گذشته پذیرای مسافران نوروزی بود.

دکترمحمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با بیان اینکه شش سوئیت و شش کلاس تجهیز شده در اسکان نوروزی دانشگاهیان پیش بینی شده بود گفت:«اسکان دانشگاهیان از روز 26 اسفند آغاز شد و تا روز 16 فروردین ماه ادامه داشت.»

رییس واحد دماوند در جلسه آغاز سال جدید این واحد دانشگاهی  با اشاره به امکانات موجود واحد دماوند برای پذیرش مسافران نوروزی گفت:«با توجه به محدودیت فضا برای جذب مسافران نوروزی در شهر دماوند بواسطه وجود جاذبه های متعدد گردشگری،این واحد تلاش کرد تا امکانات رفاهی مناسبی را برای همکاران دانشگاهی و خانواده این عزیزان فراهم نماید.»

دکتر صفری افزود:«نوروز 97 استقبال دانشگاهیان برای سفر به دماوند قابل توجه بوده به گونه ای که در این مدت 350 مسافر دانشگاهی توسط همکاران ما اسکان داده شدند که این تعداد،نسبت به سال گذشته رشد تقریبا دوبرابری داشته است.»

وی با تشکر از تلاش شبانه روزی همکاران واحد دماوند به ویژه معاون اداری مالی،در میزبانی مسافران نوروزی گفت:«در ایام نوروز به جز همکاران بخش نگهبانی که حضور همیشگی دارند، مدیر اداری، مدیر حراست، مسئول خدمات،کارشناس کارگزینی و تعدادی از نیروهای خدمات واحد نیز در دانشگاه حضور داشتند و از نزدیک امور را مدیریت می کردند.»