در سومین دوره مسابقات کشوری سازه ماکارونی:کسب مقام اول در بخش سازه سنگین و مقام سوم در گرایش راندمان

۰۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۰ کد : ۲۷۵۵ اخبار

در سومین دوره مسابقات کشوری سازه ماکارونی به میزبانی دانشگاه امام رضا(ع) صورت پذیرفت:

کسب مقام اول در بخش سازه سنگین و مقام سوم در گرایش راندمان توسط دانشجوی معماری دانشگاه آزاد دماوند

علیرضا جعفری دانشجوی رشته معماری دانشگاه آزاد دماوند در سومین دوره مسابقات سازه ماکارونی به میزبانی دانشگاه امام رضا(ع) شرکت نمود و سازه ساخته شده به دست این دانشجوی نخبه موفق شد در بخش سازه سنگین با تحمل 722 کیلوگرم بار، مقام اول و در گرایش راندمانی نیز مقام سوم را کسب نماید.

حسن اسدالهی معاون پژوهش و فناوری واحد دماوند در این خصوص گفت:«این دوره از مسابقات ویژه دانشجویان رشته ی معماری و در سطح بالایی برگزار شد و 30 تیم از دانشگاه های مختلف دولتی و آزاد در آن به رقابت پرداختند.»

وی ادامه داد:«علیرضا جعفری دانشجوی مقطع کارشناسی معماری واحد دماوند که سابقه خوبی در این مسابقات دارد، به نمایندگی از طرف واحد در این رقابت علمی شرکت کرد و موفق به کسب این مقام ارزشمند شد و پرچم دانشگاه آزاد دماوند را با اقتدار در دانشگاه امام رضا(ع) برافراشت.»

اسدالهی اظهار کرد:«محمدرضا قربانی پارام از اعضای هیات علمی واحد دماوند به عنوان استاد راهنما، جعفری را در این دوره از مسابقات همراهی کرد.»