پیام جناب آقای دکتر فرهاد رهبر ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی به اولین مراسم سالگرد تدفین شهدای گمنام واحد دماوند

۰۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۵ کد : ۲۷۵۴ اخبار

بسم الله الرحمن الرحیم

خاک پر افتخار این مرز و بوم به خود می بالد که به واسطه جانفشانی و رشادت های فرزندانش، آسمانی شده و اینجاست که فلسفه ی شهادت را نه از راه عقل، بلکه از طریق دل می شود فهمید و به خود شهامت شناخت شهادت را داد.

سلام و درود خداوند به شهدای والامقام انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی که به حق وامدار ایثار و حق طلبی آنانیم. امروز انقلاب اسلامی ایران را می توان آیینه تمام نمای استکبار ستیزی و آزادی خواهی به شمار آورد که با اتکاء به وعده نصرت الهی ثابت کرد قدرتمند ترین سلاح ها ایمان به خداست.

بی تردید شهدای گمنام، با عطر وجودشان همواره متذکر اهمیت جایگاه ایثار و شهادت می شوند وهر بارگاه، مزار و مرقدی از آنها عطر آشنایی با عالم بالا و غربت با عالم دنیا به مشام می رساند.

اینک که در آستانه سالروز تدفین دو شهید جاوید الاثر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند هستیم، امید از حضرت حق داریم که ما را رهپوی راه مقدس شهدا و حق دان خون آن والامقامان قرار دهد.

دکتر فرهاد رهبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی