اطلاعیه مهم معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان دماوند

۲۴ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۰ کد : ۲۷۳۹ اطلاعیه ها

مقام معظم رهبری (مدظله العالی):

باید تلاشی سازمان‌یافته در این زمینه صورت پذیرد، چرا که در غیر این صورت، جرائم، مدام افزایش و گسترش می‌یابند و مدیریت کلان آنها ممکن نخواهد بود.

اطلاعیه مهم معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان دماوند :

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم به دنبال مفهوم سازی پیشگیری در جامعه از طریق بهره مندی ازظرفیت خودجوش متخصصین مردمی با راه اندازی سایت جامع پیشگیری های مردمی که به عنوان سامانه ثبت عضو مردمی پیشگیری می باشد، در صدد است تا از طریق گزارشات مردمی در قالبهای مختلف بتواند در امر پیشگیری از وقوع جرایم و آسیبهای اجتماعی از طریق طرح های اعلامی مردمی ، گامی موثر بردارد.

عضو مردمی پیشگیری به فردی اطلاق می شود که به صورت داوطلبانه و افتخاری تمایل خود را برای همکاری و فعالیت با آگاهی از اهداف و برنامه های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم ، ضوابط و مقررات آن را می پذیرد و آمادگی خود را جهت فعالیت در هسته های مردمی از طریق ثبت نام در سامانه الکترونیکی اعلام می نماید.

شایسته است تا علاقمندان به همکاری در این طرح مردمی جهت ثبت نام و عضویت به آدرس اینترنتی WWW.SAJAM.ADLIRAN.IR مراجعه نموده و نسبت به تکمیل اطلاعات جهت عضویت و مشارکت اقدام نمایند.

شرایط اختصاصی:

• دارا بودن حداقل مدرک کارشناسی و یا سطح 2 حوزوی و یا بالاتر
  • دارا بودن حداقل سه سال سابقه کار در امور اجتماعی و یا حقوقی
  • دارا بودن سن 30 سال
  • دارا بودن حسن خلق ، معاشرت و تعامل با مردم
  • توانایی و استطاعت برای جذب ، گزینش و ساماندهی نیروهای نخبه، متخصصین زبده و کار آمد