چهارمین دوره کنفرانس های ملی مدیریت ساخت و پروژه برگزار شد

۰۹ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۰ کد خبر : ۲۷۰۹ اخبار
چهارمین کنفرانس ملی مدیریت پروژه و ساخت به همت گروه کنفرانسهای مدیریت پروژه وساخت با حمایت دانشگاه علاعه الدوله سمنانی ،دانشگاه آزاد دماوند ،انجمن بتن ایران و انجمن سازندگان و مسکن شهر تهران در حال برگزاری می باشد.
در حاشیه کنفرانس کارگاه های آموزشی در حوزه نوین از جمله B.I.M و اینترنت اشیا در صنعت ساخت در حال برگزاری می باشد.

دبیر کنفرانس دکتر احسان اثنی عشری با ابراز امیدواری از برگزاری هرچه بهتر کیفی و کمی مجموعه کنفرانس های مدیریت ساخت و پروژه اعلام نمود تعداد ۲۵۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده که دانشجویان دانشگاه آزاد دماوند سهم ۲۰ درصدی از این مجوعه مقالات را دارند ایشان با توجه به پتانسیل دانشجویان دوره های کارشناسی ارشد و حتی فارغ التحصیلان این دانشگاه خاطر نشان کرد در حال حاضر با توجه به حجم مقالات ارسالی به دبیرخانه کنفرانس از کیفیت قابل قبولی برخوردار می باشد و امید از با همکاری هرچه بهتربخش های دانشگاهاین روند رو به رشد ادامه یابد.