حوزه و دانشگاه باتبادل روش های علمی همدیگر را کامل کنند

۲۷ آذر ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۰ کد : ۲۶۸۴ اخبار

همزمان با روز وحدت حوزه دانشگاه و توسط امام جمعه شهر آبسرد مطرح شد:

حوزه و دانشگاه باتبادل روش های علمی همدیگر را کامل کنند

همزمان با روز وحدت حوزه و دانشگاه و سالروز شهادت شهید مفتح،دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در مراسم قرائت زیارت عاشورای این هفته خود،میزبان امام جمعه شهر آبسرد بود.

حجت الاسلام والمسلمین سید احمد میر شریفی امام جمعه شهر آبسرد در سخنانی به اندیشه والای امام خمینی (ره)در اعلام موضوعیت وحدت حوزه و دانشگاه اشاره و اظهار داشت: ((استراتژی اسلام،وحدت در بین تمام اقشار مردم است و همزمان با طلوع اولین روزهای اسلام،سعی و تلاش پیامبر (ص) و سپس ائمه اطهار(ع) بر این بود تا با برقراری برادری و برابری  در میان امت اسلام،وحدت بوجود بیاید و خلف صالح ایشان در دوران معاصر،امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله)ادامه دهنده این راه راستین بوده و هستند.))

امام جمعه شهر آبسرد اظهار کرد: ((حوزه و دانشگاه دو نهاد بزرگ علمی و فرهنگی کشور هستند و امام(ره) از اول انقلاب به دنبال نزدیک کردن دلها و افکار این دو قشر بودند.))

وی گفت: ((فاجعه بزرگ عصر ما که در اوایل انقلاب رخ داد و متاسفانه همچنان ادامه دارد،این است که عده ای به دنبال جدایی حوزه و دانشگاه هستند و می خواهند فعالیت این دو را در مقابل استعمار،استکبار و استثمار متوقف کنند و این مطلب لزوم هوشیاری دانشگاهیان و حوزویان را به ما گوشزد می کند.))

وی اهداف دشمن از این توطئه را در سه مورد مختلف خلاصه و اظهار کرد: ((تضعیف اسلام و جلوگیری از صدور تفکر انقلابی،ایجاد اختلاف بین ملت ها و در نهایت غارت و چپاول ثروت های مادی و معنوی آنها سه هدفی است که دشمن تنها با تضعیف این دو قشر می تواند آنها را اجرایی نماید.))