رویکرد و نگاه علمی به بسیج و راه اندازی انجمن های علمی و مهدویت

۱۲ آذر ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۰ کد خبر : ۲۶۶۳ اخبار

شورای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به ریاست حجت مداحی معاون دانشجویی فرهنگی این واحد دانشگاهی و با حضور  اعضای بسیج دانشجویی برگزار شد.

در این جلسه معاون دانشجویی فرهنگی واحد دماوند در سخنانی ضمن تقدیر از زحمات دانشجویان بسیجی،اظهار کرد: (لازم است در تمامی ایام سال کارها با برنامه ریزی دقیق انجام شود و به همین منظور باید برنامه های کوتاه مدت،میان مدت و بلند مدت طراحی و اجرا شود.)

مداحی بیان کرد: (مسئولان واحد دماوند چه از لحاط مادی و چه در بعد معنوی پشتیبان شما هستند و کمک به بسیج را امری واجب و ضروری می دانند.)

این مقام مسئول اضافه کرد: (ما باید نگاه علمی و بصیرتی به بسیج را سرلوحه کار خود قرار دهیم و انجمن های علمی بسیج و مهدویت را تشکیل دهیم.)

در ادامه محمد هادی ترقی مسئول بسیج دانشجویی واحد دماوند در سخنانی ضمن ارائه گزارش عملکرد،برنامه های روز دانشجو را اعلام کرد.