کانون دانشجویی (راه نو) در دانشگاه آزاد دماوند تاسیس شد

۰۹ آذر ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۰ کد خبر : ۲۶۵۶ اخبار

دانشجویان غیر ایرانی حضور پر رنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند دارند و در اکثر فعالیت های علمی،فرهنگی و هنری مشارکت می نمایند.

در همین راستا و در جهت استفاده از قابلیت های علمی،فرهنگی و اجتماعی آنان،کانونی با عنوان (راه نو) با مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و مراجع قانونی و سازمانی راه اندازی و شروع به کار کرد.

این کانون در نخستین قدم،ضمن عضو گیری و شروع فعالیت خود،نمایشگاه فرهنگ،آداب و سنن کشورهای عضو را برگزار کرد.

این نمایشگاه که در طبقه اول ساختمان اداری برگزار شده است با حضور هیات رییسه واحد دماوند افتتاح شد.

محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه از حوزه فرهنگی واحد به دلیل راه اندازی کانون راه نو تشکر کرد.

وی با توجه به حضور مقتدرانه نیروهای جبهه مقاومت و مدافعین حرم اهل بیت(ع) که از کشورها و ملیت های مختلف در جبهه مبارزه با داعش حضور دارند به عنوان یک نمونه موفق یاد و اظهار کرد: (همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند،تمامی دانشجویان خصوصا شما دانشجویان عضو کانون راه نو باید همانند برادران و خواهران خود که حضور مستقیم در جبهه های نبرد دارند،با جهاد علمی و هوشیاری در مقابل توطئه های دشمنان اسلام بایستید و با علم و عمل خود مدافع اسلام ناب محمدی باشید.)