نقش ولایت فقیه در مبارزه با استکبار بی بدیل است

۱۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۰ کد خبر : ۲۶۰۹ اخبار

رییس دانشگاه آزاد دماوند در جمع راهپیمایان روز 13 آبان تصریح کرد:

نقش ولایت فقیه در مبارزه با استکبار بی بدیل است

سیزدهم آبان یادآور حرکت خروشان جوانان متعهد، انقلابی و آگاهی است که در کنار تحصیل علم به مبارزه با استبداد و استکبار پرداخته و جان خود را در راه عدالت و برچیده شدن ظلم نثار کردند .این روز بزرگ در تاریخ انقلاب جایگاه ویژه ای دارد چراکه دانشجویان متعهد و انقلابی ایران توانستند در امتداد خون شهدای دانش آموز، با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا قدرت شکست ناپذیری این طاغوت زمان را درهم شکنند و فریاد ظلم ستیزی انقلاب ایران را در صحنه های بین الملل طنین انداز نمایند.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند نیز هم صدا با اقشار مختلف مردم در راهپیمایی حماسی این روز شرکت کردند و با شعار (مرگ بر آمریکا) بدعهدی و دشمنی آمریکا با ملت ایران را محکوم نمودند.

در این روز،دکترمحمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و سخنران ویژه روز 13 آبان،در جمع راهپیمایان اظهار کرد: )روز 13 آبان، یادآور حوادث مهمی است که در شکل گیری انقلاب اسلامی نقش اساسی داشتند(.

وی ادامه داد:)گرامیداشت  روز 13 آبان یادآور تعهد و مسئولیت سنگین امروز دانش آموزان و دانشجویان است که با تلاش و کوشش در عرصه دانش و تولید علم می توانند در جهت حفظ آرمان های امام خمینی (ره) و استقلال و آزادی کشور گام بردارند.(

رئیس دانشگاه آزاد دماوند با بیان اینکه این روز تاریخی در نظام اسلامی به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار نامگذاری شده است، خاطرنشان کرد:)تقارن این روز مهم تاریخی با ایام ماه محرم و صفر موجب می شود تا اهمیت این روز بیشتر بیان شود و با بصیرت ‌افزایی و استکبار ستیزی توام باشد.)

رئیس واحد دماوند با اشاره به گرامیداشت یاد و خاطره شهدا در روز ۱۳ آبان افزود:)تاکید بر نقش امام راحل و مقام معظم رهبری و تبیین راهبردهای ولایت در زمینه مبارزه با استکبار از مهم‏ ترین سیاست‏ ها و رویکردهای مراسم ۱۳ آبان است و امروز دانشجویان از دانشگاه‌های مختلف در راهپیمایی شرکت کرده‌اند تا با حضور خود شعار « مرگ بر آمریکا» را فریاد بزنند و بگویند که شعار مرگ بر آمریکا هرگز کمرنگ نخواهد شد.(

صفری بر اهمیت جنگ نرم و نقشه های شیطانی دشمنان نظام برای فاصله انداختن بین جوانان و ولایت فقیه اشاره و توصیه کرد:(اکنون که جوانان غیور ما در داخل و خارج از کشور و در میدان جنگ سخت در برابر دشمن مبارزه می کنند و به توفیقات بزرگی دست یافته اند،بر دانشجویان و دانش آموزان ما لازم است در جبهه جنگ نرم نیز پیشرو باشند و نقشه های دشمنان و خائنین را خنثی نمایند).

وی با بیان اینکه ماهیت استکبارستیزی 13 آبان قابل تغییر نیست، افزود: )مبارزه با استکبار و استکبارستیزی چیزی نیست که بتوان آن را از مردم گرفت، استکبار ستیزی در پوست و خون مردم رخنه کرده‌است.(

رییس واحد دماوند در خاتمه سخنان خود تاکید کرد: )ملت بزرگ ایران و جامعه دانشگاهی کشور هیچ‌گاه دشمنی آمریکا را از یاد نخواهند برد و خوب می‌دانند که استکبار تا به حال چه ضرباتی را به مردم و نظام اسلامی وارد کرده است.(