جلسات توجیهی ورودیهای جدید برگزار شد

۱۱ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۰ کد خبر : ۲۶۰۴ اخبار

در روزهای دهم و یازدهم  آبان ماه،جلسات توجیهی ورودیهای جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.

این جلسات برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری انجام شد و در آن دانشجویان با مسائل  فرهنگی،آموزشی،پژوهشی و دانشجویی مورد نیاز خود آشنا شدند.

در این جلسات دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ضمن تبریک و خوش آمد گویی به ورودیهای جدید نکاتی را برای آنان تشریح کرد.

دکتر صفری در مورد موقعیت شهر دماوند توضیح داد و گزارش کوتاهی از عملکرد چهارده ساله واحد ارائه و به دانشجویان توصیه کرد  قدر دوران ارزشمند دانشجویی را بدانند و از این فرصت نهایت استفاده را ببرند.

وی با اشاره به روز تاریخی سیزده آبان،اظهار کرد:(یوم الله سیزدهم آبان،روز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام(ره) و روز حضور حماسی دانش آموزان فداکار در میدان مبارزه با استکبار، یادآور خاطرات بزرگی برای ملت شریف ایران است و بنده امیدوارم امسال نیز همانند سالهای گذشته با حضور خود در راهپیمایی این روز،قدرت و عظمت ایران اسلامی را به رخ جهانیان بکشیم).

سخنران دوم مراسم حجت مداحی معاون دانشجویی فرهنگی واحد دماوند بود که بیشتر توضیحات خود را به امور دانشجویی مورد نیاز دانشجویان اختصاص داد؛سپس حجت الاسلام والمسلمین مرتضی احمدی مدیر فرهنگی اجتماعی دانشگاه گزارش کوتاهی در زمینه عملکرد دانشگاه در امور فرهنگی ارائه داد و بار دیگر دانشجویان را به خوب درس خواندن توصیه کرد و اظهار کرد:(گل سرسبد فعالیت های فرهنگی،نماز جماعت است و ما امیدواریم تمامی شما عزیزان را در نمازخانه های واحد و در صفوف اقامه نماز مشاهده نماییم) .

در این جلسه مهدی ملک محمدی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی،محمد رنجبری  مدیر کل تحصیلات تکمیلی و مجید نصیری مدیر آموزش واحد دماوند نیز  برخی مسائل آموزشی و آیین نامه های ضروری را برای دانشجویان ورودی جدید متذکر شدند.

در این روز  حسن اسدالهی معاون پژوهش و فناوری واحد نیز توضیحاتی در خصوص امور پژوهشی و خصوصا پایان نامه ها و عملکرد پژوهشی دانشگاه  ارائه نمود.

دراین جلسات همچنین رضا نهاوندی معاون اداری مالی،خانم اسدالهی مدیر پژوهش و فناوری و رییس شبکه بهداشت شهرستان دماوند،به بیان توضیحات مورد نیاز دانشجویان پرداختند.

بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی،تقدیم گل و بسته فرهنگی به همت بسیج دانشجویی و غرفه خودمراقبتی که به همت شبکه بهداشت شهرستان دماوند تدارک دیده شده بود نیز از حواشی جالب جلسات توجیهی امسال بود.