سلسله سخنرانی های مرتبط با کودک و طبیعت در دانشگاه آزاد دماوند

۰۴ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۰ کد خبر : ۲۵۹۸ اخبار

نخستین سلسله سخنرانی های مرتبط با کودک و طبیعت پیش از ظهر امروز با حضور اساتید برجسته کشوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.

در این همایش که با همکاری مدرسه طبیعت دماوند و معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد دکتر مهدی محقق از اساتید برجسته کشوری و دارای سوابق مهم  ملی از جمله ریاست انجمن آثار مفاخر فرهنگی اظهار کرد: ((طبیعت نخستین عنصری است که انسان پس از تولد با آن روبرو می شود. ))

وی بیان کرد: ((علم چیزی نیست که متوقف شود و باید همیشه در جریان باشد؛ در احادیث آمده است وای بر کسی که امروز و فردایش مساوی باشد. ))

مهدی محقق ادامه داد:(( انسان اگر امروز کلمه ای را آموخت باید فردا دو کلمه دیگر یاد بگیرد؛ سٍر این که علم پیشرفت می کند این است که انسان باید علمی یاد بگیرد.))

وی افزود:(( فرق انسان و حیوان نیروی یادگیری انسان است؛ انسان حیوانی است که اندیشه می کند و دارای قدرت تفکر است.))

دکتر محقق با اشاره به وجود انسان های مهم و ناشناس در تاریخ دماوند، تصریح کرد: ((باید جنبه علمی و فرهنگی شهرستان دماوند تقویت شود زیرا این شهرستان دارای مفاخر و نویسندگان بزرگی است. ))

در ادامه این همایش اساتیدی همچون دکتر عبدالحسین وهاب زاده، دکتر نوش آفرین انصاری، مهندس محمد درویشی، دکتر ولی اله مظفریان و دکتر حسین کریمی به سخنرانی پیرامون ارتباط کودک و طبیعت و نیازی که کودک برای حضور در طبیعت دارد پرداختند.