پنجمین شماره فصلنامه دانشجویی سپند دانشگاه آزاد دماوند منتشر شد

۰۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۰ کد خبر : ۲۵۹۷ اخبار

نشریات دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند دارای جایگاه ویژه ای هستند و مسئولان این واحد دانشگاهی همواره از آنها حمایت

می کنند.

یکی از فعال ترین نشریات واحد دماوند،فصلنامه دانشجویی سپند است که با تلاش بی وقفه دانشجویان رشته حقوق،مسئولان فرهنگی دانشگاه و کانون علمی پژوهشی سپند به چاپ می رسد.

در پنجمین شماره فصلنامه سپند که به تازگی منتشر شده است،برخلاف شماره های قبلی سپند ، مقالات و مطالب حسب موضوع و زمینه نوشتاری اختصاصی خود توسط بخش های مختلف حقوق خصوصی ، حقوق جزاو جرم شناسی، حقوق بین الملل، حقوق عمومی و حقوق بشر از یکدیگر تفکیک شده اند.

از ویژگی های پنجمین شماره فصلنامه سپند به روز بودن مطالب و نوآوری در نوع دیدگاه به مباحث حقوقی است  برای مثال مقاله « تحلیل و آسیب شناسی فنی و حقوقی جایگاه و مسئولیت های مهندسان ناظر ساختمان» از حیث موضوع خلاقانه و مطلب جدیدی است.

مقاله « عوامل شکل گیری تروریسم تکفیری داعش و راهکار های سیاسی،حقوقی مقابله با آن» مطابق با اوضاع و احوال چندسال اخیر منطقه و از موضوعات جالب این شماره است.

اینک  با مساعدت معاونت های دانشجویی و آموزشی واحد دماوند،در این شماره به معرفی دانشجویان برتر و معدل بالای 19رشته حقوق در نیمسال اول تحصیلی سال 95 در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد پرداخته شده است .

پرونده ویژه این شماره که از آن با عنوان «فلسفه رمز» یاد شده و  ارتباط کامل با طرح روی جلد نشریه دارد،به موضوع کاوش در مبانی انگارگان سوسیالیسم به انضمام نگاه به اتحاد جماهیر شوروی از تکوین تا فروپاشی می پردازد.

بستر سازی فرهنگی رکن ابتدایی در اثربخشی حذف مجازات اعدام،اعتراض ثالث اجرایی نسبت به آرای مراجع غیرقضایی،جایگاه حریم خصوصی افراد با نگاهی به حقوق بشر،وقف در نظم حقوقی کنونی و پیشنهادات اصلاح قوانین،بررسی راهکارهای وصول مطالبات بانکی،جرائم علیه زیست محیط،پیشگیری ازجرایم سازمان یافته بامحوریت روش های کنشی و واکنشی،بررسی وضعیت بیگانگان، پناهندگان و مهاجران در اسناد حقوق بین‌الملل خصوصی و حقوق بشروادله اثبات کیفری الکترونیکی،از مهم ترین مطالبی هستندکه درپنجمین شماره  نشریه دانشجویی سپند به آنها اشاره شده است.