دومین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی برگزار شد

۰۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۰ کد خبر : ۲۵۹۶ اخبار

دومین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با حضور اعضاء در دفتر معاون دانشجویی فرهنگی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین مرتضی احمدی مدیر فرهنگی اجتماعی واحد دماوند و دبیر این کمیته در خصوص اهمیت نشریات دانشجویی و حمایت کمیته از نشریات دانشجویی و تامین اعتبار مالی مطالبی را عنوان کرد.

احمدی اظهار کرد:باید دبیران نشریات سعی کنند مشارکت حداکثری دانشجویان در همکاری با نشریات را شاهد باشیم.

حجت مداحی معاون دانشجویی فرهنگی واحد دماوند و رئیس کمیته ناظر بر نشریات بر نقد دانشجویان از مسئولان واحد جهت پیشرفت دانشگاه در نشریات دانشگاهی و استفاده از ابزارهای نوین همچون نشریات الکترونیکی تاکید کرد.

رضا نهاوندی عضو هیات علمی واحد دماوند و عضو این کمیته در خصوص تامین مالی و حمایت دانشگاه از نشریات دانشجویی نکاتی را مطرح نمود.

در ادامه سردبیران نشریات دانشجویی نکاتی را در خصوص پیشرفتها و توفیقات نشریات به کمیته ارائه دادند.

در انتهای جلسه،رای گیری جهت انتخاب دو نفر از اعضاء کمیته نشریات از سردبیران انجام شد و مهدی خطیب دماوندی و محمد ابراهیمی به عنوان عضو اصلی و محمد مهدی جهانشاهی به عنوان عضو علی البدل که  همگی از دانشجویان رشته حقوق هستند،انتخاب شدند.