غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه

۲۰ مهر ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۰ کد خبر : ۲۵۷۴ اخبار

باحضور فرمانده و کارکنان نیروی انتظامی و دانشگاهیان انجام شد:

غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

همزمان با هفته نیروی انتظامی،مراسم غبار روبی و عطر افشانی مزار مطهر دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با حضور فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان دماوند و کادر افسری و همچنین رییس،معاونین و جمعی از کارکنان دانشگاه،برگزارشد.

در این مراسم سرهنگ محمدی فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان دماوند در سخنانی به جایگاه رفیع شهادت در اسلام اشاره و اظهار داشت:هدف ما از برپایی این مراسم تجدید عهد با آرمانهای رفیع شهدا و زنده نگه داشتن یاد این قهرمانان است.

وی ادامه داد:حضور در مزار مطهر شهدای گمنام اجر مضاعف دارد چرا که خانواده این عزیزان در کنارشان نیستند وما وظیفه سنگین تری در پاسداشت مقام و جایگاه این بزرگواران داریم.

در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین پور رمضان رییس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی شهرستان دماوند نیز در سخنانی ضمن اشاره به زندگی و سیره امام علی(ع) اظهار داشت:بالاترین افتخار از دید این امام بزرگ،رسیدن به مقام والای شهادت است چرا که فقط در زمان شهادت است که می فرماید:قسم به خدای کعبه،رستگار شدم.

دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد دماوند نیز در ادامه مراسم ضمن گرامیداشت یاد شهدا و امام شهدا،مقدم فرمانده و پرسنل نیروی انتظامی دماوند را گرامی داشت و گفت:نیروی قدرتمند انتظامی در مواجهه با برهم زنندگان امنیت داخلی کشور مجاهدانه تلاش میکنند و در این راه،شهدای بسیاری را تقدیم انقلاب نموده است.

وی افزود:مقابله با دشمنان قسم خورده نظام و انقلاب چه در بعد فیزیکی و واقعی و چه در بعد الکترونیکی و فضای مجازی،توان و فداکاری بسیاری میطلبد و به حق نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در هر دو بخش بسیار خوب عمل کرده است و ملت شریف ایران همواره قدردان این زحمات بوده وخواهد بود.

در ادامه این مراسم معنوی مسئولین و کارکنان نیروی انتظامی و دانشگاه،ضمن غبار روبی و عطرافشانی مزار شهدا و نثار فاتحه،با آرمانهای رفیع شهدا و منویات مقام معظم رهبری(مدظله) تجدید عهد نمودند.

همچنین در پایان برنامه،با تقدیم لوح سپاس از طرف ریاست دانشگاه،از زحمات فرماندهی نیروی انتظامی دماوند تقدیر شد.