اطلاعیه تخفیفات دانشجویی – نیمسال اول ۹۷-۹۶

۱۳ مهر ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۰ کد خبر : ۲۵۷۰ اطلاعیه ها

اطلاعیه تخفیفات دانشجویی نیمسال اول  97-96

تخفیف شهریه خانواده هایی که بیش از یک دانشجو در دانشگاه آزاد دارند :

جهت کمک و رفاه حال خانواده هایی که هم زمان بیش از یک دانشجو شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی دارند و توان پرداخت شهریه را بطور کامل ندارند ، پس از تایید کمیته تخفیفات شهریه واحد تا مقطع کارشناسی ارشد و تایید کمیته تخفیفات شهریه دانشجویی استان برای مقطع دکتری حرفه ای و تخصصی در صورتیکه در نیمسال قبل مشروط نباشد به شرح جدول ذیل تخفیف در نظر گرفته می شود :

میزان تخفیف دانشجویانی که بیش از یک دانشجو در خانواده در دانشگاه آزاد اسلامی دارند .

تعداد اعضای خانواده

کاردانی و کارشناسی

کارشناسی ارشد

دکتری حرفه ای و تخصصی

2  نفر

3  نفر

بیش از  3 نفر

تبصره یک : در نیمسال اول تحصیلی شرط معدل منظور نمی شود .

تبصره دو :منظور از دانشجوی شاغل به تحصیل همسر دانشجو ، پدر ، مادر و فرزندان تحت تکفل است که در صورت تداوم با رعایت سایر ضوابط برای کلیه ترم های تحصیلی قابل اعمال می باشد .

نکته : دانشجویان مقطع دکتری در صورتیکه بیش ا ز دو دانشجو در یک خانواده باشند حائز دریافت تخفیف  فوق می شوند .

مدارک لازم : ارائه اصل  و کپی شناسنامه  هر دو دانشجو( دانشجویان مقصع دکتری حرفه ای و تخصصی هر سه دانشجو ) (همه صفحات ) + گواهی اشتغال به تحصیل دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد دیگر ( در صورتیکه هر دو دانشجو در این واحد مشغول به تحصیل هستند ، ارائه اصل و کپی کارت دانشجویی ، الزامیست )

زمان ارائه مدارک : از تاریخ 96/08/01  الی  08/21/ 96  ( با توجه به محدودیت های موجود ، زمان مذکور به هیچ وجه قابل تمدید نخواهد بود. )

امور تخفیفات :ساختمان اداری- خانم فرهودی