راه اندازی سامانه پاسخگویی اینترنتی در دانشگاه آزاد دماوند

۲۱ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۵ کد خبر : ۲۵۶۹ اخبار

با هدف افزایش کارآمدی و جلب رضایت بیشتر ارباب رجوع و برای نخستین بار در مجموعه دانشگاه های شرق استان تهران،سامانه پاسخگویی اینترنتی به سوالات اساتید و دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند راه اندازی و در صفحه اصلی وب سایت این دانشگاه قرار داده شد.

حسن اسدالهی معاون پژوهش و فناوری واحد دماوند در این خصوص گفت: اساتید ارجمند و دانشجویان گرامی می توانند پرسش های خود از کارشناس آموزشی رشته مربوطه و یا حتی از حوزه آموزش را در سامانه یاد شده ثبت کرده و حداکثر تا 48 ساعت کاری آینده پاسخ لازم را دریافت نمایند.

اسدالهی ادامه داد:بدین ترتیب از صرف وقت و هزینه و مراجعه حضوری برای بخش عمده ای از درخواستها و سوالات کاسته خواهد شد؛ضمن اینکه در ادامه کار و با توجه به همین سوالات،میتوان بخش سوالات متداول را راه اندازی نمود.

وی افزود:فرایند کاردر این سیستم به این صورت است که دانشجو یا استاد سوال خود را مطرح می کند و پاسخ توسط ایمیل برای وی ارسال می شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد دماوند افزود: امیدواریم  با نظارت و همدلی تمامی دانشجویان و اساتید گرانقدر در ارتقای خدمات رسانی و کیفیت آموزشی بیش از پیش توفیق یابیم.

لازم به توضیح است سیستم فوق برای حوزه آموزش فعال بوده و فعال سازی برای سایر حوزه ها نیز در دست انجام است.