برگزاری اردوی جهادی توسط دانشجویان واحد دماوند

۰۵ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۵ کد خبر : ۲۵۵۸ اخبار

دانشجویان جهادگردانشگاه آزاداسلامی واحددماوند امسال نیزهمچون سال های گذشته در نوبت شهریورماه1396درجهت کمک رسانی ودلجویی به مناطق محروم زلزله زده استان خراسان شمالی شهرستان بجنورد(روستای دنگل) عازم اردوهای جهادی شدند.

دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در خصوص اهمیت برگزاری اردوهای جهادی و کمک به مناطق محروم اظهار داشت:طبق فرمایش رهبر فرزانه انقلاب که درجمع جهادگران بسیج سازندگی بیان شده است،خود حضوریک جوان مومن ومتدین ومتشرع دریک مجموعه روستایی،دربین جوانان،دربین مردم،مظهر مجسم آیه ی قرآن است.

وی ادامه داد:در راستای کمک رسانی به مناطق محروم،جهادگران درآخرین اردوی جهادی خود در روستای دنگل در زمینه عمرانی مشغول انجام هشت پروژه مسکن،خانه دام و انبارعلوفه بودند که کمک شایانی به اهالی این روستا بود.

رییس واحد دماوند افزود:دانشجویان جهادگر واحد دماوند همچنین علاوه بر فعالیت های عمرانی در زمینه های فرهنگی،بهداشت ودرمان و اقتصادمقاومتی نیز مشغول فعالیت بودند و گامهای شایسته ای برداشتند.