قهرمانی دانشجوی دانشگاه آزاد دماوند در مسابقات قهرمانی بوکس دانشجویان سراسر کشور

۰۵ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۰ کد خبر : ۲۵۵۷ اخبار

مسابقات قهرمانی بوکس دانشجویان سراسر کشور که به میزبانی شهرستان اسفراین در محل مجموعه ورزشی کارگر این شهرستان به مدت سه روزبرگزار شد با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اسفراین در حاشیه برگزاری این مسابقات گفت: این مسابقات قریب به چهار ماه و با حضور 640 دانشجو از سراسر کشور به صورت متوالی در یازده وزن در سالن شهید همت تهران برگزار گردید که در نهایت 44 دانشجو به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کردند.

سید احمد پرویزی افزود: این 44 نفر که به مرحله فینال راه یافتند به مدت دو روز  به میزبانی شهرستان اسفراین در 10 وزن با یکدیگر رقابت کردند.

در پایان این مسابقات و در وزن 69 کیلوگرم ناصر آزادی دانشجوی کارشناسی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند اول، کورش مصطفوی از اسلامشهر دوم و وحید حسن لوئی از همدان و مهدی نیک جو از اردبیل مشترکا سوم شدند و از سوی فدراسیون بوکس جمهوری اسلامی به نفرات برتر مدال قهرمانی و لوح سپاس اهدا شد.