اخلاق شایسته به همراه علم و تقوی از خصوصیات یک استاد نمونه است

۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۰ کد خبر : ۲۵۳۵ اخبار

امام جمعه دماوند در جمع استادان بسیجی واحدهای دانشگاهی آزاد اسلامی و پیام نور استان تهران:

اخلاق شایسته به همراه علم و تقوی از خصوصیات یک استاد نمونه است

کارگاه یک روزه فرهنگی با هدف دانش افزایی استادان بسیجی واحدهای دانشگاهی آزاد اسلامی و پیام نور استان تهران به همت کانون بسیج اساتید و حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.

در ابتدای این دوره حجت الاسلام و المسلمین کاظم فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند در سخنانی خطاب به استادان بسیجی به زندگی،منش و سبک زندگی پیامبر گرامی اسلام اشاره و اظهار داشت: اسوه مسلمانان جهان حضرت محمد (ص) است و اگر زندگی نامه این بزرگوار را مطالعه کنیم، نکات و مضامین مهمی از سبک زندگی الهی و اسلامی پی خواهیم برد.

وی ادامه داد: در عصر جاهلیت و با وجود انسانهای نادان و متعصب،این وجود نازنین به پرورش انسانهای بزرگی نظیر صحابه دست میزند که مورد مدح قرآن کریم هستند.

فتاح دماوندی افزود: اخلاق و رفتار شایسته آن حضرت و داشتن همزمان علم و عمل مورد توجه مردم قرار گرفت و او را به عنوان یک استاد و معلم نمونه برگزیدند و از سخنانش پیروی کردند.

امام جمعه دماوند در بخش دیگری از سخنان خود از شهید مصطفی چمران به عنوان یک الگوی بسیار مناسب برای اساتید یادکرد و اظهار داشت : اخلاق خوب و شایسته ، محبت قلبی به دانشجو،دانش سطح بالا و تسلط به تدرس از جمله خصوصیات یک استاد خوب است که همگی در وجود این شهید بزرگوار وجود داشته است و لذا چمران یک الگوی بسیار خوب برای اساتید ما محسوب می شود.

در این روز همچنین دکتر محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در سخنانی ضمن خیر مقدم یه میهمانان،گزارش مختصری از تاریخچه و امکانات دانشگاه ارائه داد.

در ادامه این دوره دکتر شاه محمد پور از اساتید دانشگاه در سخنانی به مبحث آیین همسرداری و بهداشت خانواده پرداخت.

وی اظهار داشت : هر انسانی در طول زندگی خود دو نوع مسیر رشد حرکتی دارد که اولی طولی و دیگری عمودی است؛در مسیر طولی فرد به دنیا می آید رشد جسمی می کند ، ازدواج می کند ، صاحب خانواده می شود و پس از طی دوران میانسالی و پیری از دنیا می رود که به این دوران زنده بدون می گویند: ولی دررشد عمودی که به آن زندگی کردن می گویند شامل معنویات ، آموزش تخص های مختلف ، احساسات و کسب فضایل اخلاقی است که در واقع زندگی در این بعد شکل می گیرد.

دکتر محمد پور افزود : در مسیر زندگی تنها موجودی که زندگیش به زندگی ما گره می خورد ،همسر ماست و در واقع همسر ما شریک سرنوشت ماست و لذا درک متقابل زن و شوهر به واسطه یادگرفتن چگونگی زندگی مشترک لازمه یک زندگی خوب است.

وی ادامه داد : در مسیر شناخت،توجه به نیازهای روحی همسر خصوصاً زن باید خیلی زیاد مورد توجه قرار گیرد.

دکتر محمد پور گفت: نیاز به امنیت  اساسی ترین نیاز یک زن است؛امنیت به معنای حامی و تکیه گاه بودن مردزندگی است و شوهر باید در موارد مختلف متوجه رفتار خود باشد که این رفتارها از تمسخر و تحقیر زن گرفته تا تذکر و ایراد نا به جا و در جلوی چشم سایرین را شامل می شود.

در ادامه این دوره،کارگاه به صورت مجزا برای خواهران و برادران با موضوع مسائل زناشویی توسط استاد راضیه معصومی و استاد محمد مدیرادامه یافت و میهمانان واحد دماوند در خاتمه با حضور در مسجد احمدآباد دماوند،ضمن دیدار با آیت ا.. جوادی آملی و اقامه نماز جماعت از سخنرانی وی بهره مند شدند.