اعطای انحصاری گواهینامه آزمایشگاه همکار در شرق استان تهران از سازمان ملی استاندارد به واحد دماوند

۰۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۰ کد خبر : ۲۵۱۴ اخبار

توسط مرکز تحقیقات بتن و آسفالت دانشگاه آزاد دماوند صورت پذیرفت:

مرکز تحقیقات بتن و آسفالت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در سال جاری به عنوان اولین مرکز تحقیقات بتن و آسفالت و به صورت انحصاری در شرق استان تهران،موفق به کسب گواهینامه آزمایشگاه همکار از سازمان ملی استاندارد شد.

دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با اعلام این خبر اظهار داشت:مرکز تحقیقات بتن و آسفالت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با هدف توسعه و اعتلای علمی صنعت بتن و آسفالت و ارائه خدمات مهندسی و ارتقای دانش فنی در زمینه بتن و آسفالت در سال 1395 تأسیس گردید.

وی افزود:انجام تحقیقات علمی و پژوهشی در سطوح دانشگاهی، ملی، منطقه ای و بین المللی و همکاری با پژوهشگران اعم از حقیقی و حقوقی شامل اساتید، دانشجویان، نخبگان علمی و مهندسین ساختمان در سطوح مختلف که در زمینه بتن و آسفالت تحقیق و فعالیت می کنند از جمله اقدامات این مرکز علمی تخصصی است.

حسن اسدالهی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند  نیز گفت:همکاری با مراکز تحقیقاتی، سازمان ها و مراجع ذیصلاح، ارائه خدمات پژوهشی، آموزشی، فنی و آزمایشگاهی به مؤسسات و سازمان های خصوصی و دولتی و نهادها و اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی از دیگر فعالیتهای این مرکز است.

حمید رضا احمدآقایی مسئول مرکز تحقیقات بتن و آسفالت واحد دماوند نیز اظهار داشت:گواهینامه تایید صلاحیت آزمایشگاه همکار به شماره T\3660   برای انجام آزمون های بتن آماده و آسفالت گرم برای اولین بار در شرق استان تهران به واحد دماوند اعطا شده است.