ثبت نام اینترنتی دانشجویان ورودی جدید دردانشگاه آزاد دماوند

۲۹ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۰ کد خبر : ۲۵۰۷ اخبار

ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند از بیست و نهم مردادماه به شکل اینترنتی انجام می شود.

مهدی ملک محمدی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با اعلام این خبر اظهار داشت:از امسال و در جهت رفاه حال دانشجویان جدیدالورود و والدین گرانقدر آنها و با همکاری حوزه معاونت پژوهش و فناوری موفق به ایجاد سیستم ثبت نام اینترنتی از دانشجویان ورودی مهرماه 1396 شدیم.

وی افزود:در این روش دانشجو پس از ثبت نام اولیه در سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی وارد سایت دانشگاه آزاد دماوند می شود و گزینه (ثبت نام دانشجویان ورودی جدید) را انتخاب می کند.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ادامه داد:دانشجو پس از ورود به این سامانه و بارگذاری اطلاعات خواسته شده،ثبت نام خود را قطعی نموده و کد دانشجویی دریافت می نماید و از بیستم شهریورماه با مراجعه به پرتال خود،لیست دروس انتخاب واحد شده خود را دریافت می کند.

مهدی ملک محمدی در خصوص پرداخت شهریه این دانشجویان نیز گفت:جدول شهریه مطابق بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه تهیه و در سایت قرار داده شده است و حوزه معاونت اداری مالی واحد دماوند در جهت تسهیل پرداخت شهریه،مبلغی را به عنوان  علی الحساب از دانشجو دریافت می کند و با همین مبلغ ثبت نام انجام می شود و دانشجو باقیمانده شهریه را تا پایان نیمسال تسویه خواهد نمود.

معاون آموزشی واحد دماوند افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند از حیث تنوع رشته‌های تحصیلی، امکانات و تجهیزات آموزشی و کمک‌آموزشی، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مجهز، دارا بودن اساتید نخبه و متعهد و همچنین کارکنان زحمتکش و تلاشگر می‌تواند انتخابی مناسب به‌ویژه برای خانواده‌ها و متقاضیان ساکن شرق استان تهران و شهر‌های اطراف و هم استانی‌های عزیز باشد.

وی در پایان اظهار داشت:وجهه همت مسئولان دانشگاه بر آن است که امکانات و عوامل جهت خدمات رسانی علمی و رفاهی دانشجویان آماده شود و زمینه بهره مندی و پیشرفت جامعه علمی در دانشگاه فراهم شود.

دانشجویان گرامی می توانند حداکثر تا پایان آبان ماه با مراجعه به بایگانی آموزش دانشگاه نسبت به ارایه اصل مدارک خود اقدام وپرونده خود را تکمیل نمایند.