بازدید رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند از کلاسهای آموزشی رباتیک

۱۹ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۰ کد خبر : ۲۴۸۲ اخبار

دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در بازدید از کلاس های رباتیک ویژه دانش آموزان،از مدرس این دوره به خاطر حضور در مسابقات جهانی رباتیک به میزبانی کشور ژاپن تقدیر کرد.

رئیس واحد دماوند با عنایت به درخشش تیم رباتیک این واحد دانشگاهی و قرار گرفتن آن در جمع شش تیم برتر جهان در بخش ربات امدادگر واقعی،اظهار داشت:رباتیک یکی از علوم اساسی و ارزشمند جهان است که خوشبختانه ایران عزیز به همت پژوهشگران در این راستا صاحب نام بوده و مقام های بسیار خوبی را بدست آورده است.

دکتر صفری افزود:کلاس های آموزشی رباتیک واحد توسط حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و با همکاری آموزش و پرورش دماوند و تدریس آقای سمیع بهنام،جهت آماده سازی،یادگیری و آشنایی دانش آموزان و فرزندان عزیز ما با علومی مثل  مهندسی مکانیک،الکترونیک و کامپیوتر برگزار میشود که نیازهای امروز و آینده کشور در زمینه صنعت را مرتفع می کند.

در ادامه دکتر صفری افزودند:امروز امکانات دانشگاه آزاد دماوند در اختیار عموم شهروندان قرار دارد وآزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی پژوهشی این واحد یکی از کاملترین و مجهزترین اماکن موجود در استان است.

در ادامه سمیع بهنام مدرس کارگاه در خصوص برنامه های آینده اظهار داشت:در آینده نزدیک و با استفاده از برگزیدگان همین دانش آموزان،تیمی قدرتمند برای شرکت در مسابقات کشوری و جهانی تشکیل و در عرصه های داخلی و بین المللی حضور پیدا خواهیم کرد.

وی افزود:در پایان دوره های رباتیک،مدرک معتبر دانشگاهی ویژه شرکت کنندگان صادر می شود.