تقدیر از اعضای تیم رباتیک دانشگاه آزاد در مسجد جامع دماوند

۲۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۰ کد خبر : ۲۴۸۱ اخبار

مراسم تجلیل از سرپرست و اعضای تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با حضور فرماندار،امام جمعه،جمعی از مسئولین ادارات و رییس دانشگاه آزاد در جمع نمازگزاران مسجد جامع دماوند برگزار شد.

دکتر محمود صفری رئیس واحد دماوند در این مراسم و قبل از خطبه های نماز جمعه ضمن تقدیر و تشکر از فعالیتهای انجام شده توسط دانشجویان ، وجود تیم های علمی دانشجویی را یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و اظهار داشت : در دوران رژیم ستمشاهی جو امنیتی و ضد اسلامی بسیار خطرناکی در کشور بویژه در دانشگاه ها وجود داشت و کوچکترین حرکتی چه علمی چه سیاسی در نطفه خفه می شد.

وی ادامه داد: به لطف خداوند متعال و مجاهدت و رشادت جوانان این مرز و بوم ، نظام مقدس جمهوری اسلامی بر مبنای انقلاب فرهنگی و به رهبری امام راحل (ره) به پیروزی رسید و ما شاهد تغییرات اساسی در فرهنگ دینی کشور بوده و هستیم.

دکتر صفری اظهار داشت : اجتماعات مختلف دانشجویی اعم از علمی،سیاسی و فرهنگی عرصه ظهور و بروز استعدادهای نهفته جوانان مستعدکشور است که در مسیری درست و بر گرفته از آموزه های ملی و مذهبی به کار خود ادامه می دهند.

رئیس واحد دماوند گفت : حضور همین دانشجویان نخبه در مجامع جهانی و بین المللی باعث معرفی دستاوردهای عظیم نظام مقدس جمهوری اسلامی به جهانیان وشناساندن خدمات بزرگ مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی به شکلی زیبا برای همگان است.

محمود صفری در ادامه وجود کارگاه ها و آزمایشگاه های پیشرفته در کنار سالن چند منظوره ورزشی و کلاسهای مناسب آموزشی در این واحد دانشگاهی را یک مزیت برای دانش آموزان بومی شهرستان دانست و اظهار داشت: امکانات و تجهیزات  واحد دماوند نه تنها در شرق استان تهران بلکه در کشور کم نظیر است و این یک مزیت علمی برای جوانان ماست و در همین راستا و با کمک آموزش و پرورش دماوند،کلاسهای آموزش رباتیک دانش آموزی در دانشگاه برگزار شده است.

در ادامه مراسم و توسط حجت الاسلام و المسلمین فتاح دماوندی امام جمعه،محمودی فرد فرماندار و محمود صفری ریاست دانشگاه ازدکتر پیام پرکار رضائیه سرپرست،سمیع بهنام مسئول هماهنگی و سید جواد حسینی،پوریا میرمحمدی،محمد حسن میرمحمدی،محمد امین  زاور،احمدرضا دادفر وامیر حسین رسولی اعضای تیم اعزام شده به مسابقات ناگویا ژاپن با هدایا و لوح تقدیر قدردانی شد.

تیم رباتیک( DML ) دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند که امسال با اعضایی جدید پای به میدان رقابت گذاشته است و با حضور ارزشمند خود در مسابقات بین المللی ایران اپن توانسته بود مقام سوم مسابقات در لیگ ربات امدادگر واقعی را کسب نماید،این بار در مصافی بزرگتر و در ناگویای ژاپن موفق به کسب مقام ششم در شاخه ربات امدادگر واقعی شد؛این در شرایطی است که بیست تیم در رشته ربات امدادگر واقعی در این مسابقات معتبر جهانی شرکت کرده بودند که تیم دماوند با شایستگی تمام در میان بالاترین تیم های جهان از دانشگاه های برتر دنیا همچون تیم هکتور از دانشگاه آلمان و تیم ام آی تی برترین دانشگاه فنی آمریکا، توانست مقام ششم را با اختلاف بسیار کمی از تیم پنجم کسب نماید.

گفتنی است در جریان این مسابقات شرکت های خودروسازی سایپا، داروسازی مکتاف و داده گستر عصر نوین اسپانسری این تیم در جریان مسابقات را بر عهده داشتند.