بازدید اعضای هیئت‌ مدیره انجمن روابط عمومی ایران از دانشگاه و دیدار با امام جمعه دماوند و اصحاب رسانه

۱۸ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۰ کد خبر : ۲۴۷۱ اخبار

هم‌زمان با 17 مرداد روز خبرنگار، نایب‌رئیس و دبیر انجمن روابط عمومی ایران با دعوت مدیر گروه ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند از این دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار انجمن روابط عمومی ایران، دکتر حمیدرضا حسینی دانا در این بازدید، ضمن بیان توضیحاتی در خصوص چگونگی شکل‌گیری گروه ارتباطات و رسانه این دانشگاه، نقش انجمن روابط عمومی ایران را به‌عنوان قدیمی‌ترین و معتبرترین سازمان مردم‌نهاد کشور در حوزه روابط عمومی بی‌بدیل خواند.

مدیر گروه ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در ادامه، با اشاره به اینکه به‌منظور تولید دانش و نشر آن می‌بایست نقش ارتباطات دانشگاهی با صنایع را تقویت کرد، بر ضرورت ارتباط با صنعت و تخصص گرایی تأکید نمود.

وی همچنین ضمن تقدیر از ارائه آموزش‌های تخصصی توسط انجمن و برگزاری سمینارهای ماهانه و سایر فعالیت‌های انجمن، برای اعضای هیئت‌مدیره دوره نهم آرزوی موفقیت کرد.

در این بازدید همچنین دکتر لیلا نیرومند نایب‌رئیس انجمن روابط عمومی ایران از آمادگی کامل انجمن برای برگزاری دوره‌های کاربردی و تخصصی حوزه روابط عمومی به‌منظور تقویت بنیه علمی خبر داد.

دکتر محمدرضا حقیقی دبیر انجمن نیز ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته، در خصوص معرفی هر چه بیشتر کمیته‌های تخصصی و نحوه همکاری‌های مشترک مطالبی بیان کرد و گفت: انجمن روابط عمومی ایران تمام تلاش خود را در دوره نهم به کار گرفته تا ضمن تقویت کمیته‌های تخصصی خود و همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی پژوهشی و انجمن‌های علمی، نسبت به رفع نیازهای تخصصی همه سازمان و نهادهای کشور گامی مؤثر بردارد.

در ادامه این بازدید،میهمانان دانشگاه به دفتر امام جمعه دماوند رفتند و در مراسم تجلیل از خبرنگاران و روابط عمومی های ادارات شهرستان دماوند شرکت کردند.

امام جمعه دماوند:

خبر و اطلاع رسانی نقش تاثیرگذاری در افزایش مشارکت مردم و پیشرفت منطقه دارد

امام جمعه شهرستان دماوند گفت: خبر، خبرنگاران و اطلاع رسانی نقش تاثیرگذاری در افزایش مشارکت مردم در تمامی عرصه ها و پیشرفت و توسعه منطقه دارد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین کاظم فتاح دماوندی روز پنج شنبه در آیین تکریم روابط عمومی‌ها و تجلیل از خبرنگاران شهرستان دماوند که با حضور جمعی از اصحاب رسانه و روابط عمومی ادارات این شهرستان در دفتر امام جمعه دماوند برگزار شد، به اهمیت جایگاه خبرنگاران و اطلاع رسانی اشاره و اظهار کرد: خبرنگاران نقش بسزایی در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی جامعه دارند.

وی با بیان اینکه ارتباط قوی بین خبرنگاران و روابط عمومی ها، می تواند بسیاری از دستاوردهای نظام و انقلاب اسلامی را بطور دقیق در اختیار عموم قرار دهند، گفت:خبر باید صحیح و بر اساس صلاح و مصلحت یک جامعه تهیه و تدوین شود و طوری خبر بزنیم که به اصل نظام لطمه ایی نرسد و این نیازمند داشتن اطلاعات قوی و ارتباط موثر است.

این مقام مسوول ضمن گرامیداشت روز خبرنگار و شهادت شهید مسعود صارمی و دیگر شهدای خبرنگار، بیان کرد: خبرنگاران در نظام جمهوری اسلامی ایران، وقتی اخبار صحیح نظام را به دنیا مخابره می‌کنند اجر انتقال مفاهیم انقلاب را دارند.

امام جمعه دماوند ضمن تشکر از خبرنگاران شهرستان در خصوص اخبار منطقه به ویژه انتشار خبرهای مربوط به موضوع امامزاده هاشم (ع)، تصریح کرد: تاثیرگذاری خبر گاها می تواند بسیاری از موضوعاتی که ممکن است زمینه ناآرامی یک شهر و مردم آن را فراهم کند، کنترل و یا برطرف نماید.

حجت الاسلام فتاح دماوندی در ادامه به نقش روابط عمومی ها در ادارات اشاره کرد و گفت: روابط عمومی ها به ساماندهی نمازخانه های ادارات و برپایی نماز جماعت در نهاد ها و ارگان ها توجه کنند زیرا نماز از بالاترین کارها است.

در ادامه این نشست حمیدرضا حسینی دانا، استاد ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به نقش خبر و اطلاع رسانی اشاره کرد و گفت: دشمن مکان هایی را مورد هدف خود قرار می دهد که بیشترین تاثیرگذاری را داشته باشد و اینکه امروز آمار شهدای خبرنگار افزایش یافته به دلیل تاثیرگذاری جایگاه خبر و خبرنگاری است.

وی ادامه داد: امروز دشمن در تلاش است تا با تحریم اقتصادی و فشار بر افکار و اندیشه های مردم به اهداف خود دست یابد که نقش روابط عمومی ها و خبرنگاران در ایجاد آرامش و تقویت روحیه مقاومت به ویژه اقتصاد مقاومتی بسیار مهم است.

این مراسم با همکاری دفتر امام جمعه،دانشگاه آزاد دماوند و شهرداری دماوند برگزار شده بود.