اختتامیه مسابقات والیبال جام دو شهید گمنام دانشگاه آزاد دماوند

۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۸:۰۰ کد خبر : ۲۴۵۴ اخبار

مراسم اختتامیه دومین دوره مسابقات والیبال جام دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ویژه کارکنان بسیجی با شعار ورزش، شادابی جسمی وطراوت معنوی به همت پایگاه مقاومت بسیج کارکنان شهید بهنام و مدیریت ورزش این واحد دانشگاهی برگزار شد.

مسئول بسیج کارکنان شهید بهنام دانشگاه آزاد دماوند گفت:با هماهنگی بسیج کارکنان و مدیریت ورزش دانشگاه و موافقت دکتر صفری رئیس واحد،مسابقات والیبال جام دو شهید گمنام ویژه کارکنان برادر واحد دماوند در سالن والیبال مجموعه ورزشی دانشگاه برگزار شد.

ابوذرعبدالهی افزود:این مسابقات با استقبال پرشورکارکنان مواجه شد تاجایی که تقریبا تمامی کارکنان برای حضور در آن اعلام آمادگی کردند.

فرمانده پایگاه مقاومت بسیج کارکنان واحد در ادامه اظهار داشت:در این دوره از مسابقات که از روز شنبه سی و یکم تیر آغاز گردید، تیم‌های مختلف از حوزه‌های ریاست، عمران، آموزش- پژوهش- دانشجویی، اداری مالی، مرکز سما و تیمی مستقل از نقلیه واحد که خود زیرمجموعه حوزه اداری مالی واحد است، شرکت و به رقابت پرداختند.

ابوذر عبداللهی گفت:در پایان بازی ها طی مراسمی با حضور اشرفی ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دماوند و آقای حاجی حسنی معاون وی،حسین غیبی فرمانده بسیج حوزه ادارات و کارخانجات شهرستان، حجت الاسلام واسعی مسئول فرهنگی مرکز سما و تنی چند از معاونین و مسئولین دانشگاه،از تیم های برتر تقدیر به عمل آمد.

تیم حوزه ریاست موفق به کسب مقام قهرمانی و نیز تیم حوزه اداری و مالی نائب قهرمان این دوره از مسابقات شدند.

هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد شادابی جسمی و همزمان با آن طراوت معنوی هرچه بیشتر و نیز زنده نگهداشتن نام و یاد شهدای والامقام نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خاصه دو شهید گمنامی که در دانشگاه مدفون هستند بیان شده است.