نقشه دشمن تغییر ذائقه فکری نوجوانان و جوانان ماست

۱۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۰ کد خبر : ۲۴۵۰ اخبار

رییس دانشگاه آزاد دماوند در انجمن اولیاء و مربیان شهرستان دماوند عنوان کرد:

نقشه دشمن تغییر ذائقه فکری نوجوانان و جوانان ماست

دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند صبح امروز میهمان گردهمایی انجمن اولیا و مربیان شهرستان دماوند در سالن قدسیه آموزش و پرورش بود و به سخنرانی پیرامون کانون خانواده و نقش تعلیم و تربیت پرداخت.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در آغاز سخنان خود به بیان ویژگیهای یک معلم خوب پرداخت و اظهار داشت:داشتن اصالت،عفت و پاکدامنی و دوری از ریا از جمله خصوصیات یک معلم خوب است.

وی ادامه داد:انتخاب شیوه درست تدریس،رعایت آداب و نظم و ترتیب،اخلاق مداری و محبت،ارتقای دانش و مشاوره هدایت گرانه از دیگر خصایص یک معلم و مشاور خوب است.

محمود صفری توصیه هایی نیز نسبت به اولیا داشت و گفت:دشمن در حال تغییر ذائقه جوانان و نوجوانان ماست و با تلاش شبانه روزی و از طریق تولید محتوای غیراخلاقی و با کمک تمامی ابزارهای جدید و قدیمی تبلیغاتی این روند را ادامه می دهد و وظیفه ماست که با تغییر نگرش خانواده ها نسبت به هم و ارتقای معنویات و رفتار عاطفی مانع این سیاست دشمن شویم.

وی افزود:استفاده از ابزارهای جدید برای جذب فرزندان توسط والدین،آموزش غیر مستقیم مسائل جنسی،تامین نیازهای روانی فرزندان،مشورت با آنها و ارزش قائل شدن برای این عزیزان می تواند در کاهش آسیب های اجتماعی تاثیر گذار باشد.

محمود صفری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مزیت های نزدیکی دانش آموزان به کانون گرم خانواده و بهره مندی از موهبت حضور والدین اظهار داشت:خوشبختانه و در سایه انقلاب اسلامی ایران شاهد گسترش آموزش عالی در جای جای میهن عزیزمان هستیم و این امر موجب شده تا بسیاری از فرزندان ما مجبور نباشند برای ادامه تحصیل به شهرها و مناطق غیر بومی خود عزیمت کنند.

صفری افزود:در شهر دماوند نیز امکانات خوب و فوق العاده ای در مراکز آموزش عالی بویژه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند تدارک دیده شده که برخی از آنها در شرق استان تهران کم نظیر است و در طول 14 سال فعالیت خود با بهره گیری از دانش تخصصی 110 عضو هیأت علمی وحدود 500 استاد مدعو با بیش از 60 عنوان آزمایشگاه و کارگاه مدرن و پیشرفته،سایتهای برق و رایانه و حضور 185 کارمند، مشغول خدمت رسانی به  دانشجویان عزیز می باشد و بنده امیدوارم با حضور دانش آموزان بومی دماوند در دانشگاه خودشان،نقش کوچکی در کاهش آسیب های اجتماعی شهر ایفا نماییم.