برگزاری هفتمین اجلاس ستاد اقامه نماز دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران

۱۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۰ کد خبر : ۲۴۴۷ اخبار

همزمان با دهه کرامت و در آستانه ولادت با سعادت امام رضا(ع)،هفتمین اجلاس ستاد اقامه نماز دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.

هاشمی دبیر ستاد اقامه نماز استان تهران در این نشست ضمن تبریک دهه کرامت و تشکر از میزبانی واحد دماوند،هدف از برگزاری این جلسه را هم افزایی و دریافت نقطه نظرات و پیشنهادات کارشناسان فرهنگی اقامه نماز در استان تهران عنوان کرد.

وی افزود:همچنین در این جلسه در خصوص مواردی همچون برگزاری نماز اول وقت و توجه به عدم تداخل ساعات درسی با وقت اقامه نماز،برگزاری مسابقه نماز،برپایی مراسم جشن تکلیف و انجام مسابقه نقاشی برای فرزندان کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی که همواره در حال برگزاری است،بحث  و تبادل نظر شد.

در این روز دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند نیز در سخنان کوتاهی ضمن خیر مقدم به حضار اظهار داشت:نماز ستون دین ماست و این وظیفه تمامی دانشگاهیان بخصوص روسا،معاونین و اساتید است که در راه اعتلای فرهنگ اقامه نماز جماعت کوشا باشند و با حضور خود در نمازهای جماعت دانشگاه،دانشجویان را به این امر مقدس تشویق نمایند.

وی ادامه داد:شناسایی جذابیت های نماز و معرفی آن به نسل جوان می تواند راهگشای ما در این مهم باشد.

حجت مداحی معاون دانشجویی فرهنگی واحد دماوند نیز در سخنانی ضمن اشاره به آیات سوره مبارکه طه،اهمیت اقامه نماز را از طرف خداوند متعال برشمرد و اظهار داشت:خداوند علت هم کلامی خود با حضرت موسی(ع) را خضوع و خشوع آن حضرت در هنگام نماز بیان فرموده و این موضوع بر اهمیت جایگاه نماز در قرب الهی تاکید دارد.

مداحی در ادامه از مسئولین ستاد اقامه نماز استان خواست با تدوین برنامه های جامع و کامل  بویژه در خصوص برگزاری کارگاه های آموزشی و همچنین تقویت فعالیت کانون های جرعه نور،همت گمارند و بر خدمات معنوی خود در این حوزه بیافزایند.