مصطفی علی قربانی جایگزین حمید محمد علیان در آموزشکده سما دانشگاه آزاد دماوند شد

۱۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۰ کد خبر : ۲۴۴۶ اخبار

صبح امروز و با حضور دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و معاونین این واحد دانشگاهی و در محل دفتر رییس آموزشکده سما دانشگاه آزاد دماوند،از زحمات شش ساله حمید محمد علیان تقدیر و مصطفی علی قربانی جایگزین وی شد.

دکتر صفری در این مراسم ضمن تقدیر از تلاشهای انجام شده در دوران مسئولیت علیان اظهار داشت:انتخاب معاونین مختلف از جمله معاونت سما از طریق سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و از بین دو نفری است که واحدها برای پست مشخصی انتخاب می کنند و در مورد آقای علیان نیز همین کار صورت پذیرفت.

وی سپس با اشاره به سوابق اجرایی مصطفی علی قربانی ریاست جدید آموزشکده سما گفت:آقای قربانی دارای سوابق خوب آموزشی و اجرایی هستند وبنده امیدوارم با تجربه مدیریتی خوبی که در مرکز بومهن داشته اند،در مسئولیت جدید هم موفق باشند.

رییس واحد دماوند در ادامه توصیه هایی را به رییس و کارکنان آموزشکده سما ارائه و بیان داشت:اخلاق مداری و تعامل و تکریم ارباب رجوع،توجه به صرفه جویی،انجام به موقع کارهای دانشجویان،جذب رشته های جدید،نظارت بر کار کارکنان و انجام تبلیغات جدید در جذب دانشجو از جمله خواسته های بنده از رییس و کارکنان این آموزشکده است.

در ادامه جلسه حمید محمد علیان رییس اسبق آموزشکده سما گزارش کوتاهی از عملکرد شش ساله خود در آموزشکده سما ارائه و اظهار داشت:در مدت شش سال مسئولیت خود تلاش کردم تا ضمن حفظ آموزشکده در راستای ارتقاء آن کوشا باشم و لازم میدانم از همکاری صمیمانه کارکنان سما تشکر نمایم.

وی ضمن تبریک به مصطفی علی قربانی افزود:امیدوارم کاستی ها را ببخشید و در جهت ارتقای سما در کنار آقای قربانی هستم و کمک خواهم کرد.

در پایان مراسم قربانی ضمن تشکر از علیان و حسن نیت ریاست واحد دماوند در انتخاب خود گفت:امیدوارم با کمک همکاران سما و با تجربه ای که از دوران مسئولیت خود در معاونت اداری مالی مرکز بومهن داشته ام بتوانم این مرکز علمی را حفظ و گسترش دهم.