امکانات پیشرفته و مجهز برای ادامه تحصیل ۱۵ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد دماوند مهیا شده است

۱۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۰ کد خبر : ۲۴۳۵ اخبار

رییس دانشگاه آزاد دماوند در جمع مشاوران تحصیلی آموزش و پرورش اعلام کرد:

امکانات پیشرفته و مجهز برای ادامه تحصیل 15 هزار دانشجو در دانشگاه آزاد دماوند مهیا شده است

همزمان با دهه کرامت و سالروز ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) و در جهت تعامل سازنده دانشگاه و آموزش و پرورش،جلسه ای با حضور مهرداد پورفتحی رئیس آموزش و پرورش شهرستان دماوند به همراه جمعی از مشاوران تحصیلی این اداره در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد دماوند برگزار شد.

در ابتدای این جلسه،دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد دماوند در سخنانی ضمن تبریک و خیرمقدم به حضار،تاریخچه کوتاهی از روند شکل گیری دانشگاه آزاد در دماوند ارائه داد.

رییس واحد دماوند وجود کارگاه ها و آزمایشگاه های پیشرفته در کنار سالن چند منظوره ورزشی و کلاسهای مناسب آموزشی در این واحد دانشگاهی را یک مزیت برای دانش آموزان بومی شهرستان دانست و اظهار داشت:تا کنون و به دفعات مسئولان مختلف بلندپایه کشوری و دانشگاهی از این واحد جوان  بازدید داشته اند و به اذعان اکثر آنها این امکانات و تجهیزات نه تنها در شرق استان تهران بلکه در کشور کم نظیر است تا جایی که به تازگی و طبق تفاهم نامه انعقاد شده،دانشجویان دانشگاه پردیس از امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد دماوند استفاده می کنند.

در این جلسه مهرداد پورفتحی رئیس اداره آموزش و پرورش دماوند در سخنانی ضمن تقدیر ازتلاشهای انجام شده در دانشگاه، اظهار داشت:تجربه و خلاقیت باعث رشد و ارتقای جوامع می شوند.

وی با توجه به وجود مراکز مختلف دانشگاهی در شهرستان دماوند ادامه داد:لازم است با تعاملی سازنده بین دانشگاه های مختلف شهرستان،موضوع آمایش رشته های تحصیلی مطرح و بررسی شود تا دچار تعدد و تکثر در رشته های دانشگاهی نشویم.

وی با اشاره به وجود حدود 200 نخبه دماوندی در جای جای کشور و جهان افزود : جای شکر دارد که در شهرستان دماوند شاهد بسیاری از آسیب های اجتماعی نیستیم و امیدواریم با کمک مشاورین تحصیلی بهترین کمک را به ادامه تحصیل دانش آموزان بومی شهر شاهد باشیم.

مهدی ملک محمدی معاون آموزشی دانشگاه نیزضمن خیر مقدم به حضارو با اشاره به تفاهم نامه منعقده بین دانشگاه و آموزش و پرورش اظهار داشت:امیدواریم با شناخت ظرفیت های مختلف دو طرف بتوانیم در خدمت ارتقای وضعیت آموزشی شهرمان باشیم.

ملک محمدی گفت:در هفته آینده و طبق بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی،طرح((دانشگاه باز)) را داریم که بر اساس آن دربهای دانشگاه به روی بازدید کنندگان  باز است و دانش آموزان به همراه والدین خود می توانند از واحد دماوند بازدید نمایند.

وی ادامه داد: حضور 103 اساتید مجرب وتوانمند عضو هیات علمی و 400 استاد مدعوکه برخی از آنها از اساتید هیات علمی و گاها استاد تمام دانشگاه های مطرح کشور نظیر دانشگاه تهران،امیرکبیر،شریف و غیره هستند،بهره گیری از نیروی تخصصی 180 کارمند که 90 درصد آنها بومی شهرستان دماوند هستند، وجود کتابخانه با حدود 50 هزار جلد کتاب، امکان استفاده از آزمایشگاه ها و کارگاه های پیشرفته واحد برای دانشجویان تنها بخشی از زیر ساخت های دانشگاه آزاد اسلامی در دماوند است که آمادگی این واحد دانشگاهی برای ادامه تحصیل دانش آموزان با کیفیت مطلوب را میسر و آسان کرده تا این عزیزان در کنار خانواده وبدون نگرانی نسبت به وجود مخاطرات مختلف سفر به سایر شهرها و تحمیل هزینه های بالای تردد و اسکان،ادامه تحصیل دهند.

حسن اسدالهی معاون پژوهش و فناوری واحد دماوند نیز به دستاوردهای علمی دانشگاه اشاره و گوشه ای از فعالیتهای پژوهشی واحد را بازگو و اظهار داشت:راه اندازی سیستم پاسخگویی اینترنتی به سوالات دانشجویان،دسترسی به مقالات علمی سایتهای مطرح جهان،کاربردی کردن طرح ها و پایان نامه های دانشگاهی،وجود هسته های فن آور،فعالیتهای چشمگیر تیم رباتیک و راهیابی آن به مسابقات بین المللی و امکان عضویت دانشجویان در آن،راه اندازی مراکز تحقیقاتی در واحد و امکان برگزاری کارگاه های تخصصی ضمن خدمت برای کارکنان ادارات شهرستان دماوند از جمله فعالیت های حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه است.

در ادامه  جلسه مشاوران تحصیلی آموزش و پرورش دماوند به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و مسئولین حاضر در جلسه،ضمن جمع بندی مباحث به سوالات پاسخ دادند.

در ادامه حاضرین از امکانات آزمایشگاهی، کارگاهی،آموزشی،ورزشی و رفاهی دانشگاه بازدید نمودند.