همکاری علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد و اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان دماوند
تفاهم نامه همکاری های مشترک علمی و تحقیقاتی، آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری شهرستان دماوند منعقد گردید.
دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماونددر جلسه انعقاد این تفاهم نامه اظهار داشت: با عنایت به رویکرد اقتصاد مقاومتی در راستای تولید و اشتغال و بهره مندی بهتر از ظرفیتهای موجود در شهرستان دماوند و منطقه از جمله ظرفیتها و امکانات و منابع انسانی متخصص از یک سو و مواهب طبیعی و ظرفیتهای تاریخی و فرهنگی و صنایع دستی از سوی دیگر همچنین توسعه همه جانبه با هدف ساماندهی همکاریهای مشترک تحقیقاتی، علمی، پژوهشی، آموزشی، اجرایی و رسیدن به اهداف توسعه پایدار،تفاهم نامه ای تهیه شده و منعقد می شود.
وی افزود:این تفاهمنامه با هدف ایجاد فرصت همکاریهای گسترده و مشخص بین طرفین جهت همکاری لازم برای ارائه خدمات علمی، آموزشی و پژوهشی، در راستای رشد، گسترش و ارتقائ سطح علمی- پژوهشی با هدف افزایش تولید و اشتغال در شهرستان منعقد گردیده است.
شهرام شریفی رییس اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان دماوند نیز ضمن اظهار خوشحالی از انعقاد این تفاهم نامه بیان داشت:پویایی موجود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند رادر دستگاه دیگری ندیدم ضمن اینکه دانشگاه به دلیل نگاه علمی به مسائل،بستر مناسبی برای همکاری های علمی و فرهنگی دو جانبه است و امیدواریم با همراهی حوزه معاونت پژوهش و فناوری این واحد دانشگاهی به اهداف مورد نظر دست یابیم.
وی ادامه داد:دماوند اولین شهر خاورمیانه و چهارمین شهر جهان است که ثبت تاریخی شده و وجود برخی بناهای تاریخی نظیر آجرکاری برج شبلی از شاهکارهای آجرکاری کشور بوده وتمام این موارد بیانگر ظرفیت بالای دماوند در زمینه های مختلف گردشگری و فرهنگی می باشد و ما علاقمند به واگذاری برخی امور و پروژه های معوق این اداره به دانشگاه آزاد دماونداست.
در این جلسه همچنین محمدرضا قربانی پارام و محمد قمیشی دو عضو هیات علمی واحد دماوند و از اساتید گروه معماری و خانم مهدیه نادری مسئول امور پایان نامه دانشگاه که نقش مهمی در انعقاد این تفاهم نامه داشتند،نظرات خود را اعلام و به بخشهایی از متن تفاهم نامه اشاره کردند.
محمدرضا قربانی پارام اظهار داشت:افزایش زیرساخت های گردشگری،ورودی شهرهای نمونه گردشگری،اکوتوریسم و اگروتوریسم،ساخت موزه و رستوران و اقامتگاه برای گردشگران داخلی و خارجی نیز از جمله موضوعات مطرح شده در این تفاهم نامه است.
محمد قمیشی نیز ادامه داد:همکاری در تالیف و انتشار کتب و مقالات و نشریات علمی و پژوهشی در خصوص آثار طبیعی و تاریخ شهرستان، هدایت و حمایت از پایان نامه های تحصیلی با عناوین مرتبط با میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری،ایجادخلاقیت کارآفرینی و نوآوری های علمی، فنی و پژوهشی و فرصت های مطالعاتی درحوزه علوم سه گانه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ومعرفی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی دارای توان علمی و آگاهی بالا به میراث فرهنگی به منظور پیشبرد اهداف میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری از مفاد این تفاهم نامه است.
نظر شما :