مجید نصیری مدیر آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند شد

۲۸ تیر ۱۳۹۶ | ۱۷:۰۰ کد : ۲۴۲۵ اخبار

با حضور هیات رئیسه و کارکنان حوزه آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند مراسم معارفه مجید نصیری مدیر جدید آموزش واحد دماوند و تودیع محمدرضا عسگریان مدیر سابق حوزه مذکور در سالن کنفرانس ساختمان اداری برگزار شد.

محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در ابتدای جلسه ضمن تبریک انتصاب دکتر فرهاد رهبر به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی،در سخنانی با تشکر از زحمات عسگریان در دوران شش ساله تصدی این پست ، برای مجید نصیری آرزوی موفقیت کرد.

وی همچنین افزود :اخلاق و رفتار مناسب،حسن خلق و سوابق خوب اجرایی آقای نصیری باعث شد نامبرده را برای تصدی این پست حساس در نظر بگیریم.

رییس واحد دماوند اظهار داشت:دانشگاه در حال حرکت در مسیر برنامه های دانش بنیان و درآمدزایی است و وظیفه همه ماست که با عملکرد مناسب و اخلاق مدارانه به سیستم آموزشی دانشگاه کمک کنیم تا رضایت ارباب رجوع و دانشجو را فراهم نماییم.

در ادامه مهدی ملک محمدی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دماوند در سخنانی ضمن قدردانی از تلاش های دلسوزانه عسگریان اظهار داشت:سیاست دانشگاه در سطح کلان افزایش کیفیت و نظارت بر عملکردها است و تصمیم برای جابجایی نیروها نیز در همین راستا صورت گرفته است.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دماوند همچنین در ادامه سخنان خود برای مهندس عسگریان در سمت مسئول اداره امتحانات واحد آرزوی توفیق کرد.

ملک محمدی مجید نصیری را فردی باانگیزه،باتجربه،با برنامه و توانمند معرفی و از همکاران آموزش خواست مدیر جدید را به شکل شایسته یاری رسانند.

در ادامه جلسه عسگریان ضمن ارائه گزارش مختصری از شش سال فعالیت خود در مقام مدیریت آموزش واحد دماوند،از هیات رییسه دانشگاه و همکاران خود در حوزه آموزش تشکر کرد.

مجید نصیری نیز ضمن تشکر از حسن نیت رئیس و معاونین واحد دماوند در انتخاب خود ، حسن برخورد با دانشجو و تکریم ارباب رجوع را از جمله موارد مهم در حوزه آموزش بر شمرد.

نصیری از همکاران با سابقه دانشگاهی است و مسئولیت های مختلفی از جمله مدیریت دانشجویی و مدیریت روابط عمومی دانشگاه آزاد گرمسار را در کارنامه خود دارد.

در پایان جلسه همکاران حوزه آموزش با اهداء لوح و گل از محمدرضا عسگریان تقدیر نمودند.

( ۴ )