اصول و مبانی دین مبین اسلام،همه جانبه و قطعیت گراست

۲۰ تیر ۱۳۹۶ | ۰۷:۵۰ کد : ۲۳۹۶ اخبار

امام جمعه دماوند در جمع دانشگاهیان دانشگاه ازاد و به مناسبت روز ملی حجاب و عفاف مطرح نمود:

اصول و مبانی دین مبین اسلام،همه جانبه و قطعیت گراست

حجت الاسلام و المسلمین کاظم فتاح دماوندی امام جمعه شهر دماوند،در مراسم بزرگداشت روز حجاب و عفاف که همزمان با مراسم معنوی زیارت عاشورا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و به همت پایگاه بسیج کارکنان این واحد دانشگاهی برگزار شده بود به سخنرانی پرداخت.

وی در آغاز سخنان خود ضمن اشاره به سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و شهادت حضرت حمزه(ع) عموی بزرگوار پیامبر (ص) به بررسی ابعاد مختلف شخصیتی و سیره عملی این دو بزرگوار پرداخت و اظهار داشت:حضرت حمزه(ع) عموی پیامبر و از شخصیت های تاثیر گذار تاریخ اسلام بود و همواره در کنار رسول خدا حضور داشت بویژه درغزوات مهمی نظیر بدر و احد که رشادتهای بسیاری از خود بروز داد و در نهایت در جنگ احد به شهادت رسید.

وی ادامه داد:پیامبر(ص)در زمان شهادت وی فرمود برای عمویم حمزه گریه کنید.این مسئله نشان می دهد بر خلاف آموزه های وهابیت مبنی بر حرام دانستن گریه برای شهدا،گریه برای شهید فضیلت محسوب می شود.

فتاح دماوندی افزود:در خصوص عظمت و مقام والای حضرت عبدالعظیم حسنی هم روایات بسیاری نقل شده و زیارت مرقد مطهر ایشان توصیه شده است.

امام جمعه شهر دماوند در ادامه سخنان خود به مبحث عفاف و حجاب اشاره و اظهار داشت:در قرآن کریم آمده:به مردان بگو چشمان خود را از نامحرم فرو ببندند و به زنان نیز همین توصیه تکرار شده است.

وی در ادامه به سخنان رهبر فرزانه انقلاب در خصوص تفکر نادرست رضاخان در مورد پیشرفت گفت:رضا شاه پهلوی گمان میکرد بی حجابی باعث پیشرفت کشورهای غربی و اروپایی است در صورتی که نظم و برنامه ریزی آنها موجب پیشرفت است.

حجت الاسلام و المسلمین فتاح دماوندی سپس به سند 2030 اشاره نمود و گفت:این سند به دنبال یکسان سازی ناعادلانه مردم و فرهنگ هاست و اتفاقا برخلاف تصور برخی افراد،الزام آور نیز هست؛بنابراین دانشگاه باید به تبیین زوایای مختلف سند 2030 بپردازد و روشنگری نماید.

امام جمعه دماوند افزود:مسئله ای مانند حجاب و عفاف فقط مختص دین اسلام نیست و در سایر ادیان نیز وجود دارد ولی با توجه به همه جانبه بودن دین مبین اسلام و قطعیت آیات قرآن کریم،عقل حکم میکند که به پیام انسان ساز اسلام گوش فرادهیم و آموزه های مطمئن و جهان شمول آنرا مدنظر داشته باشیم.

در ادامه مراسم دکتر محمود صفری رییس واحد دماوند ضمن تشکر از پایگاه مقاومت بسیج کارکنان واحد بدلیل برگزاری این برنامه اظهار داشت:امام جمعه محترم دماوند همواره یار،پشتیبان و حامی دانشگاه بوده اند بویژه در خصوص جذب رشته  پرستاری در واحد دماوند که مکاتبات خوبی را با وزیر بهداشت انجام داده اند.

رییس واحد دماوند سپس به تعطیلات تابستانه کارکنان دانشگاه اشاره و اظهار داشت:با توجه به اینکه تعطیلات به اتمام رسیده و همگی با روحیه ای شاد و پرانرژی به دانشگاه بازگشته ایم جا دارد تا با قدرت به دنبال خدمت رسانی به دانشجویان و ارباب رجوع باشیم و در جهت جذب دانشجویان جدید تلاش کنیم و همزمان با آن کیفیت علمی و اخلاقی واحد بویژه در زمینه حجاب و عفاف را بالا ببریم.

( ۴ )