آمادگی تیم رباتیک واحد دماوند برای شرکت در مسابقات جهانی ۲۰۱۷ ژاپن

۲۰ تیر ۱۳۹۶ | ۰۸:۰۰ کد : ۲۳۹۵ اخبار

اعضای تیم رباتیک( Dml ) دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند که پیش از این موفق به کسب مقام سومی در رشته ربات امدادگر واقعی مسابقات بین المللی رباتیک ایران شده و جواز حضور در مسابقات جهانی ژاپن را نیز بدست آورده بودند،درآستانه رقابت‌های جهانی 2017 ژاپن،آمادگی خود را برای حضور در این مسابقات معتبر جهانی اعلام کردند.

دکتر حسن اسدالهی معاون پژوهش و فناوری واحد دماوند در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه ضمن اشاره به لزوم تشویق دانشجویان برای تشکیل تیم‌های رباتیک و شرکت در مسابقات اظهار داشت:گرایش دانشجویان به سمت تیم‌های رباتیک باعث افزایش رشد علمی و کاربردی آنها شده و علاقه و انگیزه آنان را برای ادامه تحصیل بالا می‌برد، پس این واحد دانشگاهی سعی در حمایت و مساعدت این دانشجویان دارد.

وی ادامه داد:در همین راستا و نیز در جهت ارتقاء دانش رباتیک در سطح شهر و دانشگاه،اقدام به ثبت نام جهت تشکیل کلاسهای رباتیک ویژه نونهالان و دانش آموزان دماوند کردیم تا گامی هرچند کوچک در این مسیر برداریم.

معاون پژوهش و فناوری واحد دماوند گفت:این حوزه با همراهی سایر معاونت ها همواره حمایت کامل خود را از این تیم انجام خواهد داد تا افتخاری دیگر برای این واحد دانشگاهی رقم بزند.

حسن اسدالهی همچنین از کمک های مالی حامیان تیم خبر داد و اظهار داشت:دو شرکت های وب و شرکت دارویی مک تاف و همچنین شهرداری دماوند در این دوره از مسابقات به کمک تیم آمدند و در کناردانشگاه به حمایت مالی از تیم پرداختند.

اعضای این تیم را آقایان احمدرضا دادفر،پوریا میرمحمدی،محمد امین زاور،جواد حسینی،امیر حسین رسولی،محمد حسن میر محمدی و سمیع بهنام تشکیل می دهند و سرپرستی این تیم را هم دکتر پیام پرکار رضائیه عضو هیات علمی واحد دماوند بر عهده دارد.

زمان برگزاری مسابقات مذکور سوم لغایت هشتم مرداد ماه بوده و تیم واحد دماوند در رشته ربات امدادگر واقعی با رقبایی از کشورهای آمریکا،آلمان،چین،مکزیک،ترکیه،ژاپن وتایلند مسابقه خواهند داد.

( ۲ )