بازدید یک انقلابی قدیمی و بازمانده حادثه تروریستی ۷ تیراز دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

۰۸ تیر ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۰ کد : ۲۳۸۹ اخبار

دکتر جواد منصوری از انقلابی های باسابقه می باشد که در اردیبهشت ۱۳۵۸  با حکم شهید بهشتی اولین فرمانده کل سپاه پاسداران  انقلاب اسلامی  بوده است.

او پس از سپاه، ۳۰ سال در مناصب ارشد وزارت امور خارجه مانند معاونت آسیا و اقیانوسیه، سفارت ایران در چین و سفارت ایران در پاکستان مشغول به کار بود؛جواد منصوری سال ۱۳۷۲ معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی را به عهده گرفت و تا سال ۱۳۷۴ در این سمت بود و در حال حاضر در مرکز اسناد انقلاب اسلامی مشغول به کار است.

همزمان با هفته قوه قضائیه و سالروز شهادت مظلومانه شهید بهشتی و 72 یار خونین بال امام راحل،این مبارز قدیمی و خستگی ناپذیر انقلاب که بازمانده حادثه تروریستی 7 تیر است از دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند بازدید نمود.

وی در این بازدید کوتاه و در گفتگو با ریاست واحد دماوند،امکانات موجود در دانشگاه را خوب ارزیابی کرد و توفیقات علمی دانشمندان کشورمان را یکی از نتایج انقلاب بزرگ اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی(ره)دانست.

منصوری سپس ضمن حضور در مرقد مطهر دو شهید گمنام دانشگاه با نثار فاتحه با آرمانهای شهدا تجدید بیعت نمود.

از تالیفات وی میتوان کتابهای سال‌های بی‌قرار (خاطرات)،شناخت استکبار،۲۵ سال حاکمیت آمریکا در ایران، فرهنگ استقلال، مقدمه‌ای بر سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، جنگ فرهنگی علیه انقلاب اسلامی،شناخت و تحلیل پدیده‌های سیاسی، سیر تکوینی انقلاب اسلامی، فرهنگ استقلال و توسعه، قیام ۱۵ خرداد به روایت اسناد ساواک،هویت سیاسی و نهادهای اجتماعی، خاطرات جواد منصوری،قیام پانزده خرداد (تاریخ تحلیلی نهضت اسلامی)،آمریکا و خاورمیانه،چالشهای ایران و آمریکا و کتاب نظام سلطه در قرن۲۱ را برشمرد.

گفتنی است با عنایت به دانش نظری و تجربه عملی دکتر منصوری از وی برای سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه این هفته شهر دماوند دعوت بعمل آمده و فردا نهم تیرماه،شهر و مسجد جامع دماوند میزبان این مبارز انقلابی خواهد بود.

( ۴ )