دکترحجت ا.. خواجه صالحانی رییس مرکز تحقیقات انرژی های تجدید پذیر نوین دانشگاه آزاد دماوند شد

۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۰ کد : ۲۳۸۰ اخبار

حجت ا.. خواجه صالحانی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند  با صدور حکمی از طرف دکتر محمود صفری رییس دانشگاه و با حضور معاونین واحد به عنوان اولین رییس مرکز تحقیقات انرژی های تجدید پذیر نوین این واحد دانشگاهی معرفی شد.

دکتر صفری در آیین معارفه خواجه صالحانی ضمن آرزوی موفقیت برای وی به اهداف دانشگاه در راه اندازی این مرکز اشاره و اظهار داشت: این مرکز در راستای نیاز روز افزون صنایع منطقه و کشور به انجام خدمات تحقیق و مشاوره، اجرای پروژه های مختلف برون دانشگاهی در راستای بهینه سازی تولید و مصرف، انتقال و توزیع انرژی قصد دارد با توجه به اولویتهای پژوهشی سازمانها و صنایع مختلف در راستای رفع نیازهای تحقیقاتی و صنعتی کشور گامی موثر  بردارد.

وی ادامه داد:این مرکز و سایر مراکز مشابه نظیر مرکز تحقیقات بتن و آسفالت دانشگاه،با هدف تحقیق و توسعه و تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب در زمینه تولید و اشتغال فعالیت خود را در مبحث انرژیهای نو شروع کرد و پس از آماده سازی فضای فیزیکی مناسب در ساختمان آموزشی شماره یک دانشگاه و ساخت چند نمونه اولیه آزمایشگاهی زمینه لازم برای بازدید جهت اخذ مجوز لازم را مهیا و سرانجام پس از بازدید کارشناس رسمی سازمان مرکزی موفق به اخذ مجوز گردید.

خواجه صالحانی نیز در سخنانی به اهداف و برنامه های آینده مرکز اشاره و اظهار داشت:از اهداف کوتاه مدت و بلند مدت این مرکز می­توان به گسترش مرزهای دانش و فرهنگ نوآوری و کارآفرینی، بستر سازی برای تشکیل قطبهای علمی و پژوهشی، اجرای طرحهای پایلوت و طراحی و ساخت قطعات و دستگاههای مرتبط با انرژیهای تجدید پذیر،همکاری با واحدهای فن آورر، مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان، هدفمند ساختن موضوع رساله ها و پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی،مشارکت در اجرای پروژ های پژوهشی و پی ریزی پژوهشهای پیشرفته با همکاری مراکز علمی داخل و خارج از کشور اشاره نمود.

حجت ا.. خواجه صالحانی دارای مدرک دکتری تخصصی فیزیک است و از سال 1384عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند بوده و سوابقی نظیر تالیف مقالات علمی و مدیر گروهی رشته  فیزیک این دانشگاه را در کارنامه خود دارد.

( ۱۲ )