همکاری دانشگاه در برگزاری نماز عید فطر شهرستان

۲۰ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۷:۵۴ کد : ۲۳۸ اخبار

سالهای گذشته به پیشنهاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ، نماز عید سعید فطر در فضای باز و در خیابان اصلی شهر برگزار شد.

امسال هم مراسم اقامه نماز عید سعید فطر در حسینیه محله قاضی دماوند برگزار شد.

مراسم نماز عید فطر سال گذشته با استقبال بسیار خوب همشهریان دماوندی مواجه شد به نحوی که عده ای جا برای خو اندن نماز نداشتند .این وضعیت در سال پیش باعث شد برگزار کنندگان با انگیزه بیشتری برای برنامه نماز عید امسال برنامه ربزی کنند.

امسال نیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در مدیریت برگزاری این برنامه مشارکت کرد و این مراسم با همکاری نهادهایی چون دفتر امام جمعه شهرستان دماوند، شهرداری و شورای اسلامی شهر دماوند، فرمانداری دماوند،هلال احمر شهرستان ،کمیته امداد، اداره تبلیغات اسلامی، نیروی انتظامی شهرستان ، اداره برق ،ستاد اقامه نماز، کانون فرهنگی مسجد جامع دماوند و اداره اوقاف و امور خیریه برگزار شد.

نماز عید به امامت حجت الاسلام والمسلمین علاء الدینی امام جمعه شهرستان دماوند برپا شدو مردم نیز استقبال خوبی کردند. پس از برگزاری نماز عید با آن قنوت های زیبا حجت الاسلام  والمسلمین علاء الدینی در خطبه های این نماز مردم را به همدلی و وحدت دعوت کرد.

وی با اشاره به آیات و روایات متعدد به مردم توصیه کردند از این وحدت موجود در نماز عید سعید فطر استفاده کنند و تقوی ا لهی پیشه کنند.

وی به برکات ماه مبارک رمضان اشاره کرد و به مردم گفت: این اندوخته های ماه رمضان را باید قدر دانست و برای سال آینده چون توشه ای مورد استفاده قرار داد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند