همایش «نخل‏های عفیف» به میزبانی دانشگاه آزاد

۲۰ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۷:۵۱ کد : ۲۳۷ اخبار

در همایش «نخل‏های عفیف» عنوان شد

لزوم هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن یادواره‏ های شهدا در دماوند

سردار ˈعلی نصیریˈ با بیان اینکه ایران اسلامی در دوران انقلاب و هشت سال جنگ تحمیلی هفت هزار شهیده و استان تهران ۳۶ شهیده تقدیم نموده است، افزود: در بین این شهیده های زن، شهیده سیده طاهره هاشمی با گذشت تنها ۱۴ بهار از عمرش به عنوان شهیده شاخص کشوری و شهیده فاطمه قزوینی با گذشت ۲۶ بهار از عمر با برکتش به عنوان شهیده شاخص استان تهران معرفی شدند که امروز برای تجلیل از خانواده های آنان این مراسم برگزار می شود.

وی به اهمیت برگزاری اینگونه همایش ها در سطح شهرستانی و استانی اشاره و خاطرنشان کرد: در تاریخ انقلاب اسلامی ایران نقش شهدا و خانواده های آنان بسیار ارزشمند است، زیرا این عزیزان با فدای جای خود و نیز خانواده های آنان با تحمل صبر و بردباری توانستند در حفظ ارزش های انقلاب کوشا باشند.

فرمانده سپاه حضرت سید الشهدا استان تهران بیان کرد: امروز وظیفه ما نهادینه کردن فرهنگ شهادت و ایثار در بین نسل های امروز جامعه است، زیرا با وجود هجمه های فرهنگی دشمن لازم است در راستای حفظ الگوها و ارزش های انقلاب اسلامی کشور بکوشیم.

فرماندار دماوند نیز با بیان اینکه شهدای انقلاب و هشت سال جنگ تحمیلی رسالت و تکلیف خود را برای حفظ اسلام و آرمان های آن به خوبی ایفا کردند، افزود: شهدا در تمامی عرصه های انقلابی، علمی، اقتصادی و با نثار جان خود انقلاب اسلامی را حفظ کردند و سبب سرافرازی و عزت کشور شدند.

ˈسعید افشارنادریˈ ادامه داد: امروز وظیفه ما است تا رسالت خود را با ارج نهادن به خانواده های شهدا و نیز حفظ راه و اندیشه های آنان ایفا کنیم تا این ارزشها ماندگار شود.

وی بیان کرد: یادواره های شهدا و اینگونه همایش ها بهانه ای برای حفظ و نهادینه کردن فرهنگ شهادت و ایثار است، چرا که دشمنی ها علیه این ارزش ها همچنان ادامه دارد و این ما هستیم که باید پاسدار خون پاک شهدا باشیم.

رییس سازمان بسیج جامعه زنان استان تهران نیز گفت: تفکر بسیجی ریشه در فرهنگ اسلامی داشته و نقطه اوج درخشش این تفکر را در صحنه ایثار و شهادت می توان دید.

ˈزهرا امینی ‏محمودآبادیˈ بیان کرد: امروز زنان به ویژه جامعه بسیج به عنوان افسران خط مقدم جبهه جهاد و ایثار هستند و جامعه بسیج زنان با عضویت و مشارکت بانوان سعی دارند در راستای حفظ ارزش های انقلابی و اسلامی و مبارزه با جنگ نرم پیشگام باشد.

وی به عمده برنامه های این نهاد اشاره کرد و گفت: سیاست جامعه زنان سپاه سیدالشهدا(ع) استان تهران را می توان تدوین و نهادینه سازی کارکردهای دینی بر اساس سبک زندگی اسلامی و دینی با برگزاری همایش ها و سخنرانی ها و کارگاه های آموزشی، تشکیل حلقه های صالحین و سطح پایه های مقاومت برای پیگیری در زمینه های بصیرتی، معرفی شخصیت های شاخص استان و افزایش توان از طریق الگو سازی زنان شهیده و ایثارگر، توسعه و نهادینه سازی فرهنگ عفاف و حجاب در سطح استان با برگزاری همایش ها، برگزاری برنامه هایی ویژه برای مقابله با تهاجم فرهنگی، اقتصاد مقاومتی و عنوان کرد.

رییس سازمان بسیج جامعه زنان استان تهران بیان کرد: هدف ما دفاع از انقلاب اسلامی و حفظ ارزش های فرهنگی، انقلابی و سیاسی است تا بتوانیم در راستای اعتلای منویات مقام معظم رهبری رسالت خود را انجام دهیم.

در حاشیه این مراسم نیز دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد دماوند ضمن گرامیداشت یاد شهدا به خبرنگاران گفت:دانشگاه دماوند امروز میزبان خواهران گرانقدر بسیجی است و به برکت حضور این عزیزان عطر عفاف و شهادت در فضای دانشگاه استشمام می شود.

گفتنی است در پایان مراسم خواهران بسیجی در ضیافت افطاری که توسط سپاه پاسداران شهرستان دماوند تهیه شده بود شرکت کردند.