برگزاری مراسم افطار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

۰۷ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۶:۲۵ کد : ۲۳۴ اخبار
با حمایت خیرین شهرستان دماوند صورت پذیرفت

برگزاری مراسم افطار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

دانشگاه آزاد دماوندبا جلب حمایت خیرین شهرستان اقدام به برگزاری جشن ولادت باسعادت امام حسن مجتبی(ع)نمود.

اعضاء هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در سیزدهمین روز ماه مبارک رمضان دور هم جمع شدند و روزه خود را در کنار یکدیگر افطار کردند .

در این مراسم به جز کارکنان واعضاء هیات علمی رشته های مختلف تحصیلی، تعدادی از مسئولین منطقه دماوند،خیرین و مسئولین دانشگاه نیز حاضر بودند.

مهندس تقی پور رییس مناطق 8و12 سمادانشگاه آزاد اسلامی درسخنانی به بیان صفات و ویژگیهای یاران پیامبر اکرم(ص)پرداخت و دکتر محمود صفری را از جمله این افراد و در مسیر ولایت برشمرد.

وی اظهارداشت:وجود انسانهایی با ایمان،صالح و مدبر برای یک جامعه اسلامی بسیار ضروری و مفید است و ما خوشحالیم افرادی از این دست همچون دکتر صفری را در کشور داریم.

در این جلسه دکتر صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ضمن تشکر از مهندس تقی پور وبانیان جلسه و بااشاره به سابقه راه اندازی دانشگاه و زحماتی که برای به ثمر نشستن این واحد دانشگاهی انجام شده است ، دورنمای واحد را ترسیم کرد. وی گفت: من آینده این دانشگاه را بسیار روشن می بینم و از همه می خواهم تمام تلاش خود را در راستای دستیابی به این افق روشن انجام دهند.

وی از اساتید و کارکنان دانشگاه خواست با صبوری تمام و تلاش بسیار امسال بیش از سا لهای گذشته در جهت افزایش دانش و فعالیت های پژوهشی دانشجویان همت کنند.

در پایان این مراسم از کارکنانی که صاحب فرزند شده اند و همچنین از خیرین شهرکه بانی این سفره افطاربودند، تقدیر شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

( ۱ )