حضورمدیر کل برنامه ریزی درسی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد دماوند

۰۷ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۸:۰۰ کد : ۲۳۳۳ اخبار

دکتر عباس گوهری،مدیر کل برنامه ریزی درسی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با دکتر محمود صفری رییس و دکتر مهدی ملک محمدی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دماوند و جمعی از مدیران گروه دیدار کرد.

در ابتدای این جلسه دکتر صفری ضمن قدردانی از حضور عباس گوهری در واحد دماوند،گزارش کاملی از وضعیت فعلی دانشگاه در ابعاد آموزشی،پژوهشی و عمرانی ارائه نمود.

سپس گوهری به تبیین مهمترین وظایف دفتر برنامه ریزی درسی آموزشی دانشگاه پرداخت و اظهار داشت:مهمترین وظیفه دفتر مطالعات و برنامه ریزی درسی بر دو قسمت استوار است،نخست ایجاد رشته جدید و دوم بازنگری در رشته ها.

وی در ادامه به مراحل دایر نمودن رشته های جدید در دانشگاه و نحوه اخذ مجوز از وزارت علوم پرداخت و گفت:لازم به ذکر است با توجه به اینکه نوشتن سیلابس رشته کاری دشوار و زمان بر است، میتوان از محل طرح های پژوهشی و با هماهنگی معاونت پژوهشی واحد، مبالغی را به نویسنده طرح پرداخت نمود.

مدیر کل برنامه ریزی درسی آموزشی همچنین در خصوص بازنگری رشته ها نیز بیان داشت:در صورتی که استاد و یا مدیر گروهی تشخیص دهد که یک رشته دایر در دانشگاه نیاز به یک سری تغییرات و بازنگری ها مانند تغییر در پیش نیازی و هم نیازی و یا تغییر در سیلابس دارد،می تواند این طرح را در قالب بازنگری رشته ارائه دهد؛بازنگری رشته ها فرآیندی کوتاه است زیرا نیاز به تایید وزارت علوم ندارد و خود دانشگاه آزاد اسلامی درمورد آن تصمیم می گیرد.

در ادامه دکتر گوهری مواردی را در خصوص معادلسازی دروس بخصوص معادل سازی مدارک حوزوی، نحوه اخذ درس وصیت نامه امام برای دانشجویان مقطع دکتری که مقاطع قبل را در دانشگاه آزاد نبوده اند و اخذ مجوز های لازم در این خصوص عنوان کرد.

در پایان جلسه دکتر عباس گوهری ضمن تشکر از مهمان نوازی واحد دماوند،خطاب به حاضرین گفت:در صورت داشتن هرگونه سوال و پیشنهاد میتوانید با دفتر برنامه ریزی درسی آموزشی مکاتبه و در کمترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت نمایید.

( ۱ )