ارشیا بادی عضو باشگاه پژوهشگران جوان:بینش بسیار وسیع در حوزه پژوهش تنها درگرو کسب تحصیلات عالیه به دست میآید
ارشیا بادی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و سازنده نرمافزار موبایل معرفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند:
بینش بسیار وسیع در حوزه پژوهش تنها درگرو کسب تحصیلات عالیه به دست میآید
همواره در پیشبرد علمی یک جامعه افراد بسیاری از سطوح مختلف علمی و با تحصیلات متفاوت مشغول هستند؛ ارشیا بادی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق گرایش کنترل و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و از نخبگان علمی کشور یکی از این افراد است.
ارشیا برنامهنویسی گوشیهای هوشمند،انجام 2 پروژه پژوهشی مصوب،ارائه 5 مقاله در حوزه برنامهنویسی ومخابرات و کنترل،کسب عنوان طرح برتر دانشجویی در سومین جشنواره ملی مدیریت بحران ثامن-شهرداری مشهد در سال 1394با ارائه طرح نرمافزار آژیر قرمز(اولین نرمافزار اندرویدی هوشمند جامع مدیریت بحران و پدافند کشور)،انجام طرح تحقیقاتی در غالب کسر خدمت سربازی1395،پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد دماوند در سال 1395 در باشگاه پژوهشگران و نخبگان،ساخت 6 نرمافزار اندرویدی کاربردی و عضویت در باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی را در کارنامه درخشان خود دارد.
رونمایی از نرمافزار موبایل که به معرفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد میپردازد و توسط وی طراحی شده است،بهانه ای شد تا گفتگوی زیر را با این دانشجوی فرهیخته انجام دهیم.
- لطفاً خودتان را معرفی کنید و درباره تحصیلاتتان کمی توضیح بدهید .
به نام خدا ، ارشیا بادی هستم متولد شهریور 1371 ،کارشناس ارشد مهندسی برق گرایش کنترل از دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ، لیسانس مهندسی برق گرایش مخابرات از دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، مقطع کارشناسی ارشد را با لطف خداوند و کادر علمی مجرب دانشگاه آزاد اسلامی دماوند در گروه کنترل با معدل 19:33 گذراندهام.
- درباره ی زمینه فعالیت خود توضیح بفرمایید .
حوزه فعالیت اصلی من در رابطه با برنامهنویسی گوشیهای هوشمند،همچنین تحقیقات در حوزه مهندسی برق مخابرات و کنترل است.دلیل این چندوجهی در حوزههای فعالیت بنده هم این است که علاقهمند به ارتباط بین حوزههای مختلف فناوری با یکدیگر هستم.البته در حوزه رشته تحصیلی بهطور تخصصیبر روی طراحی اتوپایلوت با روش های کنترلی مختلف برای اجسام پرنده کار میکنم.
- تاریخچه مختصری از شروع کارهای پژوهشی تان ارائه نمایید .
شروع تخصصی کارهای پژوهشی من از سال 1393و با انجام پروژه مقطع کارشناسی شروع شد.جایی که با ساخت نرمافزار رمزنگاری بر اساس سیستمعامل اندروید، بسیار علاقهمند شدم تا نرمافزارهای کاربردی و گوناگون دیگری را تولید نمایم. در سال 93 همچنین نرمافزاری اندرویدی بهمنظور آموزش برند به سفارش یکی از اساتید مربوط به علوم مدیریت را نیز تولید کردم.
در سال 1394 گروهی سه نفره از دوستان دانشجو را تشکیل دادم که توانستیم در مرکز رشد و فناوری شهید تهرانی مقدم در حوزه تولید نرمافزارهای نوین فعالیت کنیم، که حاصل آن نرمافزار اندرویدی آژیر قرمز بود، نرمافزاری با امکانات بسیار ویژه ، این نرمافزار با حمایت سازمان بسیج علمی ، پژوهشی و فناوری کل کشور در قالب طرح پژوهشی تصویب شد و کار ساخت آن با نظارت سازمان به پایان رسید، گفتنی است طرح این نرمافزار در سومین جشنواره ملی مدیریت بحران ثامن که توسط شهرداری مشهد برگزار شد بهعنوان طرح برتر دانشجویی انتخاب گردید و در حضور رئیس مجمع جهانی ریسک جناب دکتر والتر آمان و مسئولین شهرداری مشهد در هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران از طرحهای برتر تقدیر شد. نرمافزار آژیر قرمز دارای ویژگیهای بسیار زیادی است که قابلیت عرضه در سطح بینالمللی را نیز دارا هست. همچنین یکی دیگر از محصولاتی که توانستم تولید کنم ساخت نمونه تجاری حسگر بیسیم کاربردیباقابلیت اتصال به گوشیهای هوشمند و نرمافزار مبتنی بر سیستمعامل اندروید بود که این پروژه پژوهشی مصوب هم در سال 1395 تحت نظارت بسیج علمی و پژوهشی تهران بزرگ به پایان رسید.طی این سال با عنایت خداوند توانستم چندین مقاله رابه کمک اساتید خود منتشر کنم و در سال جاری نیز اولین نرمافزارم در راستای معرفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند است که انشا الله بهزودی در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.
- با توجه به مشکلاتی که گاها ممکن است پیش بیاید،شما چه فرآیندی را پشت سر گذاشتید و از چه موانعی عبور نمودید؟
مشکلات در حوزههای کارآفرینی بهطورکلی زیاد است، بهخصوص در حوزه فناوری اطلاعات که با توجه به جدید بودن و نیز آسیبپذیر بودن باعث شده تا بسیاری از نهادها و مسئولین کمتر تأثیر آن را بپذیرند. البته طی دو سال گذشته نسبت به سالهای گذشته وضعیت بسیار بهتر شده، که عامل آنهم آشنایی تمام اشخاص جامعه با آن بوده است. ما هم از این قاعده مستثنی نیستیم و شاید بتونم این نکته رو عرض کنم که از این حوزه ریالی درآمد کسب نکردیم و شاید تنها دلیلش این بود که بیشتر به حوزه کاربردی پرداختیم که در بسیاری از کشورها درآمد بسیاری دارد اما در کشور ما برخلاف این روند است، ولی امیدوار هستیم نرمافزارهای تولیدشده در داخل به راحتترین وجه ممکن بتواند در وهله اول ثبت مالکیت شوند ونیز با سرمایهگذاری دولت بهطور مستقیم،هر چه سریعتر در دسترس عموم افراد قرار بگیرد تا استقبال ازنرمافزارهای نامتعارف خارجی کمتر شود که امید است در سالهای آتی به این مهم سرعت بخشیده شود.
- اکنون خود را در چه جایگاهی ارزیابی می کنید و اهداف و برنامه های آینده شما چیست؟
من به این معتقد هستم که با توجه به گسترش روزافزون علم هر دانشجو و یا دانشآموخته دانشگاهیبایستی سطح توانایی خود را هرماه بهروز کند، تا بتواند در وضعیت فعلی علمی جهانی و کشوری حرفی برای گفتن داشته باشد، به همین منظور جایگاه خاصی را برای خود در نظر نگرفتهام و همواره به دنبال کسب علم و ادامه تحصیل هستم.
یکی از اهدافم در حال حاضر این است که بتوانم محصولاتی را در حوزه مهندسی پزشکی به کمک دوستانم تجاریسازی کنم. متأسفانه در کشور ما در بسیاری از حوزهها تنها محصولات ثبت اختراعشدهاند و در گوشهای خاک میخورند، و این اختراعها نهتنها کمک شایانیبه سطح علمی کشور نمیکند، بلکه به اقتصاد دانشبنیان کشور هم که سرچشمه نوآوری علمی هست کمک نمیکند. برای همین بیشتر اهدافم تجاریسازی محصولات است.
- نقش تحصیلات عالی را در پژوهش چگونه ارزیابی می کنید؟آیا دانشجویان را به فعالیت در دوره کارشناسی تشویق می کنید ؟
فوقالعاده مهم است. بینش بسیار وسیع در حوزه پژوهش تنها درگرو کسب تحصیلات عالیه به دست میآید.
در مورد تشویق دانشجویان به دوره کارشناسی میتونم بگم که یکی از مهمترین دوران تحصیلی برای هر شخصی، دوره کارشناسی است، بسیاری از تواناییهای علمی اشخاص در هنگام این مقطع تحصیلی بروز میکند. برای همین با توجه به تسهیل فرآیند ورود به دورههای دانشگاهی در کشور، استفاده از این فرصت را بسیار مهم میدانم.
- در انتها اگر مطلبی هست بفرمایید:
از تمام مسئولین کشور درخواست دارم نسبت به امر پژوهش و اشتغال جوانان اهتمام بورزند. همچنین از تمامی کارکنان اخلاق مدار ، متعهدو مجرب دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و به ویژه باشگاه پژوهشگران و نخبگان بسیار تشکر می کنم.
- سخن آخر
تشکر ویژه از زحمات پدر و مادرم.