برگزاری همایش پیاده‌روی در دانشگاه به مناسبت سالروز دانشگاه آزاد اسلامی و فتح خرمشهر

۰۳ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۰ کد : ۲۳۰۵ اخبار

همایش پیاده روی به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی و سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر با حضور جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در دو روز دوم و سوم خرداد و در دو بخش خواهران و برادران برگزار شد.

محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در حاشیه این همایش اظهار داشت: انسان برای سالم ماندن و داشتن روحیه نشاط به ورزش و تفریح نیاز دارد؛ جامعه ای مسیر کمال و توسعه را به درستی طی می کند که افراد آن به ورزش توجه داشته باشند.

رئیس واحد دماوند ضمن تبریک سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است که فارغ التحصیلان بسیاری را تقدیم جامعه علمی کشور نموده است.

صفری ادامه داد:دانشگاه آزاد دماوند نیز به عنوان یکی از مراکز مهم علمی در شرق استان تهران و با در اختیار داشتن 73رشته در مقاطع مختلف کاردانی،کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری و با بهره گیری از دانش تخصصی 110 عضو هیأت علمی با بیش از 60 عنوان آزمایشگاه و کارگاه مدرن و پیشرفته توانسته است گام کوچکی در جهت پیشرفت علمی کشور بردارد.

وی ضمن قرائت اشعاری در وصف این روز بزرگ،آزادسازی خرمشهر را نقطه عطفی در پیروزی هشت سال دفاع مقدس عنوان کرد و افزود:(هنوز ماتم زنهای خون جگر شده را-هنوز داغ پدرهای بی پسر شده را-کسی نبرده زخاطر،کسی نخواهد برد-زیاد،خاطره باغ شعله ور شده را-نه آه مانده بر آیینه های کهنه شهر-نه داغهای هرآیینه تازه تر شده را) سالروز آزادسازی خرمشهر  نماد حماسه، ایثار و مقاومت ملت شریف ایران اسلامی است چرا که در این روز رزمندگان اسلام پیروزی غرورمندانه خود را با دستان خالی رقم زدند.

رئیس واحد دماوند در پایان  با توجه به نقش کلیدی ورزش در ایجاد روحیه نشاط و شادابی در انسان اظهار داشت:با توجه به ظرفیت و امکانات ورزشی بسیار خوب دانشگاه،امیدوارم تمامی اساتید،دانشجویان،کارکنان و اهالی شهر دماوند بتوانند در طول سال و بویژه در فصل تابستان حداکثر استفاده را از این فضاها داشته باشند؛در این همایش و پس از ادای احترام به دو شهید گمنام،به قید قرعه جوایز ارزنده ای به شرکت کنندگان اهدا گردید.

از دیگر برنامه های دانشگاه به مناسبت آزادسازی خرمشهر می توان به نصب بنر در محوطه واحد،درج پیام تبریک در وب سایت و شبکه های اجتماعی دانشگاه،پخش شیرینی و ارسال پیام توسط پایگاه مقاومت بسیج کارکنان شهید بهنام واحد دماوند اشاره کرد.

همچنین در مراسم دیگری و در جهت بزرگداشت این روز،پس از اقامه نماز ظهر و عصر،مزار شهدای گمنام دانشگاه غبار روبی و عطرافشانی شد.

غبار روبی مزار شهدای گمنام:

( ۴ )