جلسه هم اندیشی اعضای باشگاه پژوهشگران جوان با هیات رییسه دانشگاه

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۰ کد : ۲۲۶۳ اخبار

جلسه هم اندیشی اعضای باشگاه پژوهشگران جوان با هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به همت باشگاه پژوهشگران جوان و در فضایی صمیمانه برگزار شد.

محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ضمن خیر مقدم به حضار و با اشاره به نزدیکی به ایام انتخابات خواستار حضور همگان در پای صندوق های رای شد و به همه پژوهشگران توصیه کرد در مقابل هجمه ها و توطئه های وسیع دشمنان قسم خورده نظام با تکیه بر تاکیدات مقام معظم رهبری و بنیه قوی علمی خود بایستند.

محمد رضا حاج علی اکبری رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در این جلسه به بیان عملکرد باشگاه در چند سال اخیر پرداخت و گزارش کاملی را به حضار ارائه و اظهار داشت: درجهت ارتقا سطح علمی اعضا گام های مثبتی برداشته شده است که از جمله آن می توان به برگزاری دوره های مختلف علمی،کارگاه های تخصصی من جمله کارگاه Matlab  ، Etab  ، Spss و مقاله نویسی به زبان فارسی ، انگلسیس و ISI، کارگاه روش تحقیق،سمینارهای تخصصی نیم روزه و یک روزه ویژه اعضاء دررشته های مختلف علمی اشاره نمود.

وی اظهار داشت 14 عنوان کتاب علمی به نام باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد دماوند تالیف و چاپ گردیده است که بیشتر این کتب داوری و در شورای انتشارات و شورای باشکاه مطرح و مصوب شده است.

رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان واحد دماوند ادامه داد: که ما همه ساله طبق دستور العمل ابلاغی ستاد مرکزی باشگاه،یک نفر را باید به سازمان به عنوان عضو برتر اعلام نماییم که شرایط انتخاب آن نیز به این صورت  است که اعضایی که در بازه زمانی مهر سال گذشته تا شهریور سال جاری تولید علمی که به نام باشگاه چاپ و درج گردیده است داشته باشند انتخاب و به آن امتیاز دهی می شود و در مجموع در شورای باشگاه مطرح و انتخاب می شود؛امسال نیز آقای مسعود اسماعیل پور باچاپ 5 عنوان مقاله ISI (WOS ) به عنوان عضو برتر باشگاه واحد دماوند انتخاب شد که توسط ستاد مرکزی باشگاه نیز تایید و مورد تقدیر قرار گرفت.

در این مراسم نرم افزار موبایل که به معرفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد دماوند و توسط ارشیا بادی یکی ازاعضای باشگاه،طراحی شده است رونمایی شد.

در پایان محمد رضا حاج علی اکبری به عنوان تقاضا از اعضای محترم خواست تا به عنوان مبلغ عمل کنند و دانشجویان و اساتید برتر و شاخص رابه باشگاه پژوهشگران جوان واحد معرفی نمایند تا ضمن ثبت نام در سایت باشگاه به آدرس www.Bpc.ir از تسهیلات مادی و معنوی این مرکز علمی نیز بهره مند گردند.

در ادامه ی نشست 10 نفر از اعضای باشگاه به معرفی دستاوردهای خود و دکتر محمد هادی کابلی طراح شهر دانایی،به بیان توضیحاتی در خصوص پروژه خود پرداختند که مورد تشویق رییس و هیات رئیسه واحد قرار گرفتند.

حسن اسدالهی معاون پژوهش و فناوری واحد دماوند نیز در سخنانی اضهار داشت:در واحد دو مرکز تحقیقاتی تاسیس و دو مرکز رشد راه اندازی گردیده است ضمن اینکه دسترسی دانشجویان  و استادان به مقالات دو پایگاه الزویر و اشپرینگر نیز در واحد ایجاد شده است.

مهدی ملک محمدی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی نیز گفت: اسامی افراد نخبه دارای تحصیلات عالیه جهت حق التدریس توسط باشگاه به حوزه آموزش معرفی شوند.

همچنین حجت مداحی معاون دانشجویی فرهنگی واحد دماوند اظهار داشت:دانشجویان نخبه توسط معاونت فرهنگی دانشجویی نیز مورد حمایت قرار می گیرند.

باشگاه پژوهشگران جوان از ابتدای تاسیس در واحد دماوند 244 نفر عضو داشته و در حال حاضر نیز 40 نفر عضو دارد.