برگزاری جلسه شورای مدیران گروه های آموزشی

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۰ کد خبر : ۲۲۵۲ اخبار

شورای مدیران گروه های مختلف آموزشی با حضور دکتر صفری رئیس واحد،مهدی ملک محمدی معاون آموزشی،رضا نهاوندی معاون اداری مالی،محمد امیری مدیر حراست،حجت الاسلام احمدی مدیر فرهنگی اجتماعی،محمدرضا عسگریان مدیر آموزش و جمعی از کارکنان حوزه آموزش دانشگاه و مدیران گروه های آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.

در ابتدای این جلسه محمود صفری رئیس واحد دماوند ضمن خوشامدگویی به حضار به بیان نقطه نظرات خود برای مدیران گروه پرداخت و اظهار داشت : توجه هرچه بیشتر در برنامه ریزی نیمسال آینده و تابستان، نظارت دقیق بر تشکیل کلاسها، حضور بیشتر و پررنگ تر مدیران گروه در دانشگاه و دقت در مصاحبه و انجام به موقع مصاحبه اساتید حق التدریس از جمله دغدغه های بنده در حوزه آموزش است.

در ادامه جلسه مهدی ملک محمدی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن خیر مقدم به مدیران گروه به برخی نکات آموزشی اشاره و اظهار داشت:بر ما لازم است به اخلاق علمی که شامل اخلاق استادی در تعامل با دانشجو و انجام پژوهشهای اخلاق مدارانه است،هر چه بیشتر اهتمام داشته باشیم.

وی سپس به تشریح برنامه های تابستان پرداخت و خواستار تسریع در ارائه برنامه درسی نیمسال تابستان توسط مدیران گروه شد و گفت:تسریع در ارائه برنامه نیمسال تابستان فواید بسیاری دارد و ضمن جلب رضایت دانشجویان واحد موجب جذب دانشجوی میهمان از سایر واحدها نیز خواهد شد.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دماوند در پایان خواستار معرفی بیشتر ظرفیت گروه ها،استفاده از وب سایت اساتید و معرفی اساتید مطرح علمی در این وب سایت شد.

رضا نهاوندی معاون اداری مالی واحد دماوند نیز در سخنانی به بحث جذب دانشجویان جدید و امور درآمدزای واحد اشاره و اظهار داشت:واحد دماوند همزمان با تلاش برای جذب دانشجویان جدید دو رویکرد صرفه جویی و کاهش هزینه ها و پروژه های درآمد زا را سرلوحه کار خود قرار داده است.

وی ضمن تشکر از اساتیدی که در بخش های عمران،برق و فیزیک در جهت درآمدزایی با واحد همکاری دارند،افزود:راه اندازی مرکز انرژی های نو،راه اندازی مرکز تحقیقات بتن،اخذ مجوز راه اندازی گلخانه رز هلندی از سازمان مرکزی به عنوان تنها واحدی که این مجوز را دارد و همچنین تاسیس مرکز رشد دانشگاه از جمله اقدامات اصلی ما در جهت درآمدزایی است.

حجت الاسلام مرتضی احمدی مدیر فرهنگی اجتماعی واحد دماوند سخنران بعدی جلسه بود.وی در خصوص آیین نامه نحوه تصویب اردوها گفت:تمامی اردوهای علمی،فرهنگی،ورزشی و غیره باید به تصویب شورای فرهنگی واحد برسد؛لذا ضروری است در زمان مناسب مراتب به اطلاع ما رسانده شود تا در شورای مذکور مطرح گردد.

محمدرضا عسگریان مدیر آموزش واحد دماوند نیز در سخنانی به تشریح موارد آموزشی و پاسخ به سوالات مدیران گروه  پرداخت و گفت: کلاسهای آموزشی دانشگاه از روز 12 خرداد ماه تعطیل خواهد شد و امتحانات در بازه زمانی 17 لغایت 31 خرداد ماه برگزار خواهد شد.

در این نشست صمیمی مدیران گروه های مختلف آموزشی به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و مسئولین واحد به سوالات پاسخ دادند.