برگزاری کارگاه آشنایی با پایگاه Elsevier

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۰ کد خبر : ۲۲۴۳ اخبار

به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد دماوند انجام شد:

برگزاری کارگاه آشنایی با پایگاه Elsevier

کارگاه آشنایی با Elsevier   با حضور جمعی از اعضای هیات علمی ،اساتید حق التدریس و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در سالن کنفرانس مجتمع شماره سه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.

حسن اسدالهی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد دماوند در این خصوص گفت: Elsevierنام یکی از اولین و بزرگ ترین های دنیای نشر است که به چاپ مجلات علمی و شرح وقایع علمی می پردازد.

وی افزود:این موسسه، به عنوان یک ناشر چند رسانه ای پیشرو، پیشتاز ارایه اطلاعات علمی و بهداشتی در دنیاست که بیش از 200 هزار محصول و خدمت، شامل مجله، کتاب، محصولات و خدمات الکترونیکی و پایگاه های اطلاعاتی، ارایه می دهد و به بیش از 30 میلیون دانشمند، دانشجو و متخصص عرصه بهداشت و اطلاعات در سرتاسر دنیا خدمت رسانی می کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد دماوند گفت:مرکز ثقل فعالیت موسسه الزویر انتشار کتاب و مجله علمی است و جالب توجه اینکه قدمت تقویت فرآیند پذیرش مقالات در انتشارات این موسسه از 130 سال گذشته است.

وی در پایان اظهار داشت:تعداد 26 واحد از واحد های دانشگاه آزاد اسلامی به این پایگاه دسترسی دارند که یکی از این واحد ها واحد دماوند می باشد؛دسترسی به این قبیل پایگاهها با IP  واحد هم از داخل دانشگاه هم خارج از دانشگاه برای اساتید و دانشجویان مقدور می باشد.