تقدیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند از حضور حماسی مردم ایران در انتخابات

۲۷ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۸:۴۵ کد : ۲۱۶ اخبار

در سالی که رهبر و مقتدایمان آن را سال حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی نامگذاری نمودند ملت سلحشور ایران اسلامی بویژه مردم ولایتمدار شهرستان دماوند بار دیگر با مشارکت گسترده و بی نظیر خود در انتخابات مهم و سرنوشت ساز یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا حماسه ای بزرگ و تاریخی آفریدند. این حضور حماسی به عنوان برگ زرینی در کارنامه پر افتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ثبت خواهد شد. بی شک پیروز نهایی این انتخابات ملت شریف ایران هستند.

حضور حداکثری، پرشور و حماسه آفرین ملت حماسه ساز از اقشار و طبقات مختلف جامعه با سلایق گوناگون در کنار یکدیگر و در صفوف به هم پیوسته در عرصه انتخابات در سراسر کشور و حتی خارج از کشور حکایت از وحدت و همدلی ملی و انسجام اسلامی برای پیشرفت و آبادانی و برقراری عدالت در سطوح مختلف جامعه دارد.

مردم فهیم ایران با حضور آگاهانه در انتخابات، ضمن مایوس ساختن دشمنان نظام، اقتدار و سربلندی کشور را با خلق حماسه ای دیگر رقم زدند و به جهانیان نشان دادند که تحریم ها و مشکلات اقتصادی اعمال شده از سوی استکبار جهانی، هیچ گونه خللی در وفاداری مردم نسبت به نظام ایجاد نخواهد کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، در برابر این همه شور و شعور مردم شهید پرور و ولایتمدار سر تعظیم فرود آورده و شکرگذار خداوند متعال و قدردان همه هموطنان عزیز می باشد که ضمن خلق حماسه عظیم سیاسی و حضور و همدلی و اتحاد ملی، با لبیک به ندای مقام معظم رهبری آیت الله العظمی خامنه ای(مدظله العالی ) با آرمان های والای امام خمینی (ره ) نظام جمهوری اسلامی ایران و شهدای گلگون کفن تجدید میثاق کردند.

دانشگاهیان واحد دماوند این حماسه بزرگ سیاسی را تبریک عرض نموده و برای حجت الاسلام دکتر حسن روحانی، رئیس جمهور منتخب کشور در جهت تحقق اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران آرزوی توفیق دارد.