راه اندازی سامانه الکترونیکی دریافت فیش حقوقی کارکنان

۲۵ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۸:۴۷ کد : ۲۱۱ اخبار

دانشگاه آزاد اسلامی  واحد دماوند در جهت تحقق اتوماسیون اداری ، اقدام به راه اندازی سامانه الکترونیکی دریافت فیش حقوقی از طریق وب سایت  این واحد دانشگاهی نمود.

دکتر حمید رضا حسینی دانا معاون پژوهش  و فناوری واحد دماوند در این مورد اظهار داشت :

در این روش کاربر اعم ازکارمند یا عضو هیات علمی باشد ، وارد سایت دانشگاه آزاد اسلامی  واحد دماوند به آدرس www.damvandiau.ac.ir می شود و درصفحه اصلی سایت ، آخرین گزینه سمت چپ را تحت عنوان ( دریافت فیش حقوقی کارکنان و اساتید ) انتخاب می نماید.

وی ادامه داد: در مرحله بعد کار بر قسمت ( ورود به سیستم) را انتخاب کرده و پس از درج کد ملی ، شماره حساب و گذر واژه وارد سیستم شده و فیش خود را بر اساس سال و ماه انتخاب و دریافت می نماید.

دکتر حسینی دانا خدمات دیگری شامل راه اندازی سامانه اتوماسیون تغذیه ، سامانه ثبت نام ، صدور گواهی اشتغال به تحصیل ، مکانیزه کردن کارت دانشجویی ، ایجاد شبکه داخلی بین دفاتر اداری  وثبت نمرات دانشجویان را از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه اتوماسیون اداری واحد دماوند برشمرد .

( ۱ )