جلسه روسای واحدهای دانشگاه آزاد استان تهران با حضور مهندس محسن هاشمی به میزبانی واحد دماوند برگزار شد

۳۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۰ کد خبر : ۲۰۷۶ اخبار

شورای روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با حضور مهندس محسن هاشمی معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی،دکتر شمس دبیر هیات امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و جمعی از مدیران کل و روسای واحد های دانشگاهی استان تهران به میزبانی دانشگاه آزاد دماوند برگزار شد.

در این جلسه مهندس هاشمی معاونت عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از فضاهای عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی در کل کشور و خصوصا استان تهران ارائه داد.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در حال حاضر سرانه فضای دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن بیش از یک میلیون و 700 هزار دانشجو از مرز 12 مترمربع عبور کرده که این استاندارد قابل تقدیری به شمار می رود.

وی درباره اولویت‌بندی انجام پروژه‌های عمرانی گفت: با توجه به سیاست‌های عمرانی دانشگاه و بخشنامه‌ دکتر حمید میرزاده مبنی بر اتمام پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام واحدها،این اولویت‌ها تعیین و ابلاغ شده است و آنچه در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی بر آن تأکید شده گذر از روند کمی به سمت و سوی کیفی‌سازی در واحدهای دانشگاهی است.

فرزند ارشد آیت‌الله هاشمی افزود:در سال گذشته 181000 متر مربع فضای تکمیل شده در استان تهران داشته ایم که در حد قابل قبول و استاندارد است؛همچنین 167000 متر مربع پروژه نیمه تمام نیز در حال احداث می باشد که اکثر آن مربوط به واحد علوم و تحقیقات تهران است.

در ادامه جلسه وضعیت عمرانی واحدهای استان تهران در ابعاد مختلف بررسی شد و روسای واحدهای استان تهران به ارائه گزارش و بیان نقطه نظرات و مشکلات خود پرداختند.

در آغاز این جلسه دکتر احمد شمس دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ضمن خوشامدگویی به حضار،از میزبانی واحد دماوند تقدیر کرد.

وی همچنین با توجه به بازدیدی که قبل از شروع جلسه از آزمایشگاه ها،کارگاه ها،مرکز تحقیقات بتن و آسفالت،مجموعه ورزشی و مرکز رشد واحد دماوند داشت،این امکانات را مطلوب خواند و اظهار داشت:می بایست در جهت بهره وری بالاتر و جلوگیری از اتلاف منابع دانشگاه آزاد اسلامی،مجوز خرید تجهیزات مشابه به واحدهایی که در مجاورت آنها دانشگاه های آزاد دیگر همان امکانات را دارا هستند،داده  نشود تا از امکانات به صورت مشترک استفاده شود.

دعوت به حضور حداکثری و پرشور دانشگاهیان برای مشارکت در انتخابات و پرهیز از سیاسی کاری،چگونگی بزرگداشت مقام والای معلم در اردیبهشت ماه و بررسی نقطه نظرات و پیشنهادات روسای واحدهای استان تهران از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

گفتنی است در این روز همچنین دکتر محمود صفری ضمن خیر مقدم به حضار و ارائه گزارش عملکرد واحد دماوند بویژه در زمینه عمرانی،اشعار زیبایی در وصف آیت ا.. هاشمی رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و یار دیرین مقام معظم رهبری قرائت نمود و خاطره آخرین حضور وی در هشتم شهریورماه سال 1395 را در شهر دماوند گرامی داشت.

در پایان این گردهمایی دکتر احمد شمس دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران روسای واحدها با حضور در مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه آزاد دماوند و نثار فاتحه،با آرمانهای شهدا تجدید عهد نمودند.

بازدید جناب آقای دکتر شمس دبیر محترم هیات امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و هیات همراه  از آزمایشگاه  ها و کارگاه های فنی و امکانات ورزشی واحد دماوند:

حضور در مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه: