حضور دانشجویان دانشگاه آزاد دماوند در مراسم اعتکاف

۲۶ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۰ کد خبر : ۲۰۶۳ اخبار

حجت الاسلام و المسلمین احمدی مدیر فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند گفت: امسال نیز همانند سالهای گذشته دانشجویان این واحد دانشگاهی در مراسم اعتکاف شرکت کردند .

احمدی با بیان اینکه به مناسبت ایام البیض مراسم اعتکاف دانشجویان واحد دماوند در مساجد سطح شهرستان دماوند برگزار شد، افزود: شرکت در این مراسم معنوی حال وهوای خاصی به دانشجویان بخشید به طوری که این تحول در چهره های این عزیزان قابل مشاهده بود.

وی به برنامه های ایام اعتکاف اشاره کرد و گفت: در این سه روز برنامه های فرهنگی، محفل انس با قرآن، ادعیه و مناجات، برنامه های بصیرتی و روشنگری،مداحی و سخنرانی با حضور شخصیت های معنوی و علمی شهر برگزار شد.

مدیر فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند گفت: هزینه ثبت نام دانشجویان را دانشگاه تامین کرد تا دانشجویان با فراغ بال بیشتری اعمال عبادی و معنوی خود را انجام دهند.

وی با تشکر از مدیریت دانشگاه که در زمینه تامین اعتبار این برنامه فرهنگی همکاری لازم را انجام داده اند گفت: با وجود شروع مجدد سال تحصیلی و کمبود زمان برای مطالعه در نیمسال دوم،دانشجویان استقبال خوبی از این مراسم معنوی داشتند به گونه ای که شاهد رشد 70 درصدی شرکت کنندگان امسال بودیم.