کسب مقام سومی تیم Dml دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در مسابقات بین المللی رباتیک ایران و راهیابی به مسابقات جهانی ربوکاپ ۲۰۱۷ ژاپن

۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۰ کد خبر : ۲۰۵۴ اخبار

در مسابقات بین‌المللی رباتیک آزاد ایران  صورت پذیرفت:

و راهیابی به مسابقات جهانی ربوکاپ ۲۰۱۷ ژاپن

دوازدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران ۲۰۱۷ از روز ۱۵ فروردین‌ماه با حضور تیم‌های دانشجویی آغاز به کارکرد و با حضور تیم‌های دانشجویی داخلی و خارجی به کار خود ادامه داد.

دکتر حسن اسدالهی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در این خصوص گفت: تیم هایی از کشورهای ایران،آمریکا،آلمان،هند،ژاپن،چین و سنگاپور در مسابقات امسال حضور داشتند که بر اساس رأی داوران در لیگ ربات امدادگر واقعی تیم‌های MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، ROBIT از کره جنوبی، YRA از دانشگاه آزاد اسلامی یزد و DML از دانشگاه آزاد اسلامی دماوند، بیشترین امتیازها را به دست آوردند.

وی ادامه داد: تیم DML دانشگاه آزاد دماوند امسال با اعضایی جدید پای به میدان رقابت گذاشت و با حضور ارزشمند خود توانست مقام سوم مسابقات در لیگ ربات امدادگر واقعی را کسب کند.

اسدالهی افزود:دکتر پیام پرکار رضاییه عضو هیات علمی واحد دماوند،سرپرستی و هدایت تیم را برعهده داشت.

وی افزود:مسئول هماهنگی تیم آقای سمیع بهنام  وسایر اعضاء تیم آقایان احمد رضا دادفر،سید جواد حسینی، پاشا پرکار، سید سعید مشهدی،

پوریا میرمحمدی، محمد امین زاور، محمد حسن میرمحمدی و امیر حسین رسولی بودند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در پایان اظهار داشت: تیم Dml دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ضمن کسب مقام سوم مسابقات،موفق به راهیابی به مسابقات جهانی ربوکاپ ۲۰۱۷ “ژاپن” نیز شد.