مهدی ملک محمدی معاون جدید آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد دماوند شد

۲۴ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۰ کد خبر : ۲۰۴۷ اخبار

با حضور هیات رئیسه،مدیران گروه و کارکنان حوزه آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند مراسم معارفه مهدی ملک محمدی معاون جدید آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دماوند و تودیع هادی عبدالهی فر معاونت سابق حوزه مذکور در سالن کنفرانس ساختمان اداری برگزار شد.

.

محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در ابتدای جلسه  ضمن گرامیداشت ماه پر برکت رجب و تسلیت وفات پیام آور کربلا حضرت زینب کبری (س)در سخنانی ضمن تشکر از زحمات عبدالهی فر در دوران یازده ماهه تصدی این پست ، برای  مهدی ملک محمدی آرزوی موفقیت کرد و اظهار داشت:هادی عبدالهی فر در دوران کوتاه تصدی این پست،عملکرد خوبی از خود برجای گذاشت و به نظر بنده برنامه ها و فعالیت وی در این دوره مثمر ثمر و قابل قبول بوده است.

وی همچنین مهدی ملک محمدی را شخصیتی فعال و کاردان دانست که هم به کارهای فرهنگی و هم به کارهای آموزشی اشراف دارد.

رییس واحد دماوند در ادامه جلسه به بیان نقطه نظرات و رهنمودهای خود به حضار پرداخت و در خصوص نحوه ی مدیریت در هر سازمانی نکاتی را بیان و اظهار داشت:وظیفه و نقش اصلی یک مدیر استفاده حداکثری از نیروها و امکانات سازمان است.

محمود صفری افزود:تفکر برنامه ریزی،اولویت بندی اهداف،سازمان دهی،هدایت و نظارت بر کارها از دیگر وظایف یک مدیر است.

وی در ادامه خواستار توجه بیشتر در جذب رشته های کلیدی،جابجایی درست نیروها،انجام سریع و دقیق کارهای آموزشی دانشجویان،تکریم ارباب رجوع و پاسخگویی هر چه بیشتر به تماسهای تلفنی دانشجویان شد.

در ادامه هادی عبدالهی فر معاون اسبق آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دماوند در سخنانی ضمن تشکر از همراهی کارکنان حوزه آموزش و همکاری مدیران گروه،به بیان عملکرد یازده ماهه خود پرداخت و اظهار داشت:مصوب نمودن بسیاری از رشته ها،ساماندهی کلاسهای آموزشی با اطلاع رسانی به موقع در سایت واحد،آزاد نمودن دو ساختمان واحد،توجه به جذب دانشجو و ثابت نگه داشتن میزان جذب با مقدار فارغ التحصیلی،ادغام مدیر گروهی برخی رشته ها در مقاطع کارشناسی و ارشد و انجام رایزنی برای اضافه نمودن رشته های پزشکی به جمع رشته های دانشگاه از جمله اقدامات بنده در مدت تصدی این پست بود.

در پایان مراسم نیز دکتر مهدی ملک محمدی ضمن سپاسگزاری از حسن نظر رئیس و اعضای هیأت رئیسه واحد دماونددر اعطای مسئولیت معاونت این حوزه و تشکر از زحمات هادی عبدالهی فر اظهار داشت:به اعتقاد بنده مسؤول شدن در هر بخشی، در صورتی اخلاقی است که پذیرنده مسؤولیت، همه توان خود را برای پیشبرد امور به بهترین شکل به کار گیرد و در روز واگذاری مسؤولیت هم بتواند پاسخگوی عملکرد خود باشد. وی ادامه داد:واحد دماوند در طول یک و نیم دهه فعالیت، با تلاش­های فراوان توانسته به جایگاه فعلی دست یابد و امروز، همگی مسؤولیم برای حفظ و ارتقای جایگاه آن بکوشیم.

مدیر گروه وعضو هیات علمی گروه معارف واحد دماوند افزود:به نظر می­رسد هدف یاد شده جز با تمرکز بر افزایش کیفیت خدمات آموزشی و رفاهی به دانشجویان به دست نخواهد آمد لذا در همین راستا، قانون مندی و تقویت نظارت بر خود و به کارگیری ابزارهای تشویقی و احیاناً تذکر، به دستیابی به هدف یاد شده یاری خواهد رساند.

ملک محمدی گفت:افزون بر این، پاسداشت جایگاه استادان، مدیران گروه­ها و اعضای هیأت علمی از یک سو و رفتار اخلاقی و صبورانه با دانشجویان از سوی دیگر می­تواند به افزایش رضایتمندی مراجعان بیانجامد و طبعاً حمایت­های پدرانه رئیس واحد و همکاری و هماهنگی­های برادرانه معاونان محترم دانشگاه به ویژه از جنبه سخت­افزاری زمینه را برای تسهیل امور و دستیابی به هدف یاد شده فراهم­تر خواهد ساخت.

مهدی ملک محمدی در ادامه از همکاران  آموزش خواست در دو هفته آینده گزارشی مکتوب از وضعیت جایگاه مسؤولیت خود را با تکیه بر آسیب­ها و ضعف­ها و نیز راه­کارهای ارتقا و رفع ضعف از حوزه خویش به وی ارائه نمایند.

معاون جدید آموزشی واحد دماوند در پایان اظهار امیدواری کرد تا با کوشش و تلاش همه دانشگاهیان  در استان تهران و دست کم در شرق استان تهران به دانشگاهی نمونه از لحاظ کیفی تبدیل شویم تا رغبت همگان برای تحصیل در دماوند در کنار موقعیت فرهنگی و طبیعی این شهر، بیش از پیش گردد.